Cube Analog - 2022
Før DKK 7.599,00
Fås i 2 farver
Cube Aim Pro
Før DKK 5.799,00
Fås i 2 farver
Cube Aim Race
Før DKK 6.199,00
Fås i 2 farver
Cube Aim
Fås i 2 farver
Cube Acid
Fås i 2 farver
Cube Analog
Fås i 2 farver
Cube Attention SLX
Fås i 2 farver
Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750
Før DKK 39.999,00
Fås i 3 farver
Cube Acid 240
Fås i 3 farver
Cube Aim
Før DKK 5.099,00
Fås i 2 farver
Cube Aim SLX
Fås i 2 farver
Cube Aim Allroad
Fås i 2 farver

Cube MTB - Dit sikre valg når du vælger mountainbike!

Et sikkert valg!
Cube MTB har gennem mange år stemplet sig som et sikkert valg indenfor mountainbikes. De kvalitets bevidste folk bag Cube MTB udviklings hold er på ingen måde gået på kompromis med kvaliteten, derfor fører Cykler.dk det bredeste udvalg af Cube MTB!

Adrætte MTB
Ved at købe en mountainbike fra det anerkendte Cube er man sikker på at man får en cykel der er adræt og effektiv! Mange udbydere af cykler laver enkelte topmodeller og går kompromis med kvaliteten på de resterende modeller. Ikke hos Cube, det tyske hold bag virksomheden har bygget nogle slidstærke og robuste kvalitets cykler uden at gå på kompromis med kvaliteten på nogen af modellerne!

Cyklens størrelse er vigtig
Når man køber en ny cykel er det vigtigt at få en cykel i den rette størrelse. En for lille/stor cykel vil gå udover køreglæde kvaliteten på din nye cykel, derfor forhandler vi et kæmpe udvalg af MTB'er fra Cube, i alle mulige størrelser. Dette betyder at vi helt sikkert har en cykel til din størrelse, stor som lille. Er du i tvivl om hvilken størrelse du skal have? Vi anbefaler at du kigger forbi vores størrelsesguide for at finde den rigtige størrelse!

Cyklen leveres 100% samlet
Som en ekstra bonus fra mekanikerholdet bag Cykler.dk tilbyder vi at samle din nye cykel kvit og frit, det eneste du skal gøre at købe din nye cykel hos os i dag.

Fri fragt på ALLE cykler!
Oveni hatten giver vi gratis levering af din nye og 100% samlede cykel. Dette betyder for dig at du bare skal læne dig tilbage, uden nogen bekymringer om ekstra omkostninger!

1-års fuld returret
Når du køber en cykel hos os, er vi så sikre på at du bliver 100% tilfreds med din nye cykel at vi giver dig 1-års fuld returret på din nye cykel!

Prisgaranti
Der er mange andre udbydere på nettet, så for at sikre dig den bedste pris har vi indført prisgaranti. Dette betyder for dig at vi matcher prisen, hvis du finder en af vores cykler billigere andetsteds, og kombinerer den med vores gode service!