Cube Stereo Hybrid 120 SLX 750

DKK 37.999,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Fantastisk cool eMTB!
2. Super affjedring fra FOX
3. Tubeless ready Newmen Performance hjul

Elektriske mountainbikes er populære som aldrig før. Og det forstår vi godt. Det undrer os heller ikke, at den tyske producent Cube er med helt i front, når det gælder eMTB´er. Hvis der er noget, Cube kan, så er det at fremstille mountainbikes. Og når der så kommer en stærk Bosch-motor på, bliver det hele jo kun endnu federe!
Cube Stereo Hybrid 120 SLX 750 er en full suspension eMTB, som er lavet til at blive brugt tit, længe, og i meget udfordrende terræn. Og det er vel egentlig det, MTB-sport handler om.

Det 750 Wh. store Bosch Powertube batteri er et veritabelt kraftværk. Det er diskret indbygget i cyklens aluminiumsstel, hvilket dels beskytter batteriet mod fugt og snavs, og dels gør, at man knapt nok ser, at batteriet er der.
Stellet er i øvrigt forberedt for montering af skærme, bagagebærer og støtteben.

Den stærke 4.-generations Bosch elmotor yder et gungrende drejningsmoment på hele 85 Nm. Og det er en hel del, for nu at sige det med vestjysk underdrivelse.

FOX 34 Float AWL forgaflen har en vandring på 120 mm. Den suppleres glimrende af en FOX Float bagdæmper. Bump og vibrationer kan bare komme an!

Geargruppen er en 1x12-speed Shimano XT. Den er både solid og brugervenlig, og byder på et ganske bredt gearområde. De brede Newmen Performance hjul er selvfølgelig tubeless ready, så du kan vælge at køre helt uden slanger.

Et sæt Shimano BR-MT520 skivebremser sørger for, at der altid er oceaner af bremsekraft, selv på et mudret MTB-spor eller en sneglat cykelsti.

OBS: Elektriske MTB´er udgør desværre en stor fristelse for cykeltyve. Opbevar helst din cykel i et aflåst rum, og brug altid en godkendt lås. Vi kan ikke love, at låsen afskrækker tyven, men med en godkendt lås har du en bedre chance for at få erstatning fra forsikringen, hvis din cykel skulle blive stjålet.  

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: