DKK 6.599,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Meget alsidig hardtail MTB
2. Hydrauliske skivebremser
3. Masser af udstyr

Hvis nogen kan lave mountainbikes, så er det folkene hos Cube i Waldershof i den sydtyske delstat Bayern. Hos Cykler.dk har vi da også en stor gruppe af tilbagevendende kunder, som ikke vil have andet end Cube. Læs med nedenfor. Så vil du forstå hvorfor.

Den nye Cube Aim Allroad er en MTB, som kan det hele: Den er stærk og hurtig på asfalt (perfekt til lange, daglige pendlerture), men kan bestemt også klare nogle ture ud i terrænet.

Det elegante aluminiumsstel har naturligvis indvendig kabelføring, hvilket beskytter kablerne, og mindsker behovet for vedligeholdelse.

Affjedringen leveres af en 100 mm SR Suntour XCE forgaffel, som også bruges på andre modeller i Aim-serien.

Cyklen leveres med skærme, lygter, bagagebærer, støtteben og lygter. Det er med til at gøre cyklen alsidig, så den lever op til navnet Allroad.

Geargruppen er en 2x8-speed Shimano. Så det bliver ikke mangel på gear, du kommer til at lide under, hvis du køber en Cube Aim Allroad.

På denne cykel kan du klare de fleste typer terræn, og du behøver kun én cykel: I stedet for at transportere cyklen i en bil, kan du cykle ud til skoven, og nyde nogle herlige offroad-oplevelser.

De hydrauliske Clarks Clout skivebremser er din garanti for, at du altid har masser af bremsekraft at gøre godt med, uanset, hvor drilsk, føret er.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: