Fragt & Levering

Billig levering!

Det koster kun fra kr. 49,- i fragt, og vi sender ordre fra over 299,- gratis. Der er ingen andre omkostninger eller gebyrer, når du handler hos Cykler.dk

Sikker levering!

Cykelr.dk bruger kun Post Danmark, GLS og Danske Fragtmænd til vores leveringer. Vi har udvalgt disse 3 store fragtfirmaer, da vi har målt os frem til de laver færrest fejl og alle tilbyder dag til dag levering.

Vores dygtige lagerpersonale sørger naturligvis for at alle forsendelser bliver forsvarligt indpakket i godkendt emballage. 

Fleksibel levering!

Hos Cykler.dk tror vi ikke kun på hurtig, billig og sikker levering - nej, det skal også være fleksibelt for vores kunder. Derfor har vi 4 forskellige leveringstyper, så du kan vælge netop det som passer dig bedst:

 

GLS Erhvervsadresse (Gratis ved køb over 299 kr. ellers 39 kr.)
Få leveret pakken på din arbejdsplads og tag den med hjem.

 

GLS Pakkeshop (Gratis ved køb over 299 kr. ellers 39 kr.)
Du vælger selv, hvilken pakkeshop vi skal levere til, og du får en SMS, når du kan afhente din pakke. Dette kan gøres udenfor normale arbejdstider.

 

Post Danmark udlevering (Gratis ved køb over 999 kr. ellers 49 kr.)
Post Danmark udlevering er til dig, som gerne vil have Post Danmarks gode og sikre levering, men hvor du selv kan vælge hvor du vil hente pakken.
Dvs. at du nu kan hente den nær en Post Butik eller Post Box nær dig.


Privatadresse (Gratis ved køb over 1.199 kr. ellers 59 kr.)
Den klassiske fragtmetode med PostDK - desværre også den mest bekostelige. Hvis du ikke er hjemme, så skal du afhente pakken på posthuset den efterfølgende dag.

Danske Fragtmænd (Gratis fragt på alle cykler) udbringer alle vores cykler, da de kommer samlet og klar gjort er de for store til at GLS eller Post Danmark kan håndtere dem.
Danske Fragtmænd tager sig også af vores andre store pakker, men så skal vi nok kontaktet dig.

Sådan leveres din cykel

Cyklen leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur! Den bliver samlet og klargjort af topmekanikere på et af Danmarks første 6-stjernede ELITE-værksted, udnævnt af brancheforeningen Danske Cykelhandlere. Har du bestilt tilbehør til din cykel, er dette selvfølgelig også monteret når du modtager cyklen. Levering til udlandet

Bor du ikke i Danmark og vil gerne have en cykel? Så frygt ej, for Cykler.dk leverer også til udlandet. Så ring eller skriv til os. Så finder vi ud af en pris og måde at få din nye drømmecykel leveret.

Om Cykler.dk

Hos os har vi et solidt udvalg af cykler i god kvalitet til fornuftige priser. Vi driver Vestjyllands største cykelbutik og kan derfor garantere god service, og hurtig levering af din nye cykel eller cykeludstyr.

Køb din herrecykel, damecykel, børnecykel, mountainbike, eller alt i cykel tilbehør. Vi har et stort udvalg fra billige kvalitets cykler til de bedste racercykler, reservedele og udstyr og ikke mindst billige kvalitets børnecykler.

Hvis du skal købe en ny cykel så tag gerne kontakt til os, så vi kan hjælpe dig med at vælge den rigtige model. Vi kan også hjælpe med at finde det rette udstyr, eller tilbehør og rådgiver gerne om størrelser på hjelme, cykler, cykeltøj, osv.

Vi er din cykelforhandler på nettet!

KUNDESERVICE

Vi har altid uddannet personale, som elsker cykler og cykeltilbehør.

Telefontider:
Mandag 9.00 - 17.00
Tirsdag9.00 - 17.00
Onsdag9.00 - 17.00
Torsdag 9.00 - 17.00
Fredag 9.00 - 17.00

Cykler.dk           Storegade 27           7620 Lemvig           7734 0818           info@cykler.dk