Fragt & Levering

Billig, sikker og fleksibel levering af din nye cykel!

Det koster kun fra kr. 49,- i fragt, og vi sender ordre fra over 299,- gratis. Der er ingen andre omkostninger eller gebyrer, når du handler hos Cykler.dk. Hos Cykler.dk bruger vi kun Post Danmark, GLS og Danske Fragtmænd til vores leveringer. Vi har udvalgt disse 3 store fragtfirmaer, da vi har målt os frem til de laver færrest fejl og skader og alle tilbyder dag til dag levering.

Vores dygtige lagerpersonale sørger naturligvis for at alle forsendelser bliver forsvarligt indpakket i godkendt emballage. Hos Cykler.dk tror vi ikke kun på hurtig, billig og sikker levering - nej, det skal også være fleksibelt for vores kunder. Derfor har vi 4 forskellige leveringstyper, så du kan vælge netop det som passer dig bedst:

GLS til Erhvervsadresse (Gratis ved køb over 299 kr. ellers 39 kr.)
Få leveret pakken på din arbejdsplads og tag den med hjem.

GLS til Pakkeshop (Gratis ved køb over 299 kr. ellers 39 kr.)
Du vælger selv, hvilken pakkeshop vi skal levere til, og du får en SMS, når du kan afhente din pakke. Dette kan gøres udenfor normale arbejdstider.

Post Danmark til udleveringssted (Gratis ved køb over 999 kr. ellers 49 kr.)
Post Danmark udlevering er til dig, som gerne vil have Post Danmarks gode og sikre levering, men hvor du selv kan vælge hvor du vil hente pakken. Dvs. at du nu kan hente den på et posthus eller et udleveringssted nær dig.

Post Danmark til Privatadresse (Gratis ved køb over 1.199 kr. ellers 59 kr.)
Den klassiske fragtmetode med PostDK - desværre også den mest bekostelige. Hvis du ikke er hjemme, så skal du afhente pakken på posthuset den efterfølgende dag.

Danske Fragtmænd (Gratis fragt på alle cykler)
Danske Fragtmænd udbringer alle vores cykler. Da cyklerne leveres 100% samlet og klargjorte, er de for store til at GLS eller Post Danmark kan håndtere dem. Danske Fragtmænd tager sig også af vores andre store pakker, men så skal vi nok kontaktet dig.

Levering til udlandet (på forespørgsel)
Bor du ikke i Danmark og vil gerne have en cykel? Så frygt ej, for Cykler.dk leverer også til udlandet. Så ring eller skriv til os. Så finder vi ud af en pris og måde at få din nye drømmecykel leveret.

Sådan leveres din cykel

Cyklen leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur! Den bliver samlet og klargjort af topmekanikere på et af Danmarks første 6-stjernede ELITE-værksted, udnævnt af brancheforeningen Danske Cykelhandlere. Har du bestilt tilbehør til din cykel, er dette selvfølgelig også monteret når du modtager cyklen. 


RETURNERING AF PRODUKTER

FORTRYDELSESRET
Du har altid 365 dages fortrydelsesret, når du handler på cykler.dk.

Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare. Fortrydelsesretten kan kun udnyttes hvis varen tilbageleveres i samme stand som modtaget. Du må naturligvis gerne prøve varen, men fortrydelsesretten bortfalder, hvis du bruger varen på en måde som forringer varens salgsværdi. Alle mærker skal sidde på varen.

Fortrydelsesretten udnyttes ved at returnere varen i samme stand som da den blev modtaget, sammen med kopi af fakturaen, en udfyldt returneringsseddel og evt. forudgående mailkorrespondance.

Når fortrydelsesretten udnyttes skal du selv betale portoen for at sende varen retur.

Returnering
Vi tilbyder salg af RETURPAKKELABELS til 49,- Normalpris på posthuset er fra 80,- Køb label her

SÅDAN RETURNERER DU VAREN
Der er tre måder hvorpå De kan returnere varen på:  1. Du kan nægte at modtage varen fra postvæsnet. I denne sammenhæng beder vi dig om, at gøre postvæsnet opmærksom på, at de straks skal returnere varen til cykler.dk.

  2. Du kan aflevere varen i vores butik i Lemvig indenfor 365 dage

  3. Du kan modtage varen fra postvæsnet og efterfølgende inden for de 365 dage, returnere varen til cykler.dk. I denne sammenhæng beder vi dig vedlægge en udfyldt returneringsseddel plus kopi af fakturaen for de købte varer, som dokumentation for at den/de returnerede varer er købt hos os


Varen sendes retur til:
Cykler.dk
Storegade 27
7620 Lemvig

Mærk pakken "Returvare" og vedlæg den udfyldte returneringsseddel samt kopi af købsfaktura, som dokumentation for, at den/de returnerede varer er købt hos cykler.dk.

Returnering som følge af fortrydelse sker på købers egen regning! Cykler.dk anbefaler, at varen returneres via Post Danmark, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Danmarks system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til cykler.dk. Yderligere har kunden mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.

Bemærk – vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller andet. Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse.

Når du fortryder dit køb tilbagebetales købesummen naturligvis til dig. Dette gøres ved at returnere beløbet på dit betalingskort der er handlet med, når vi har fået varen retur og kontrolleret at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Bemærk har du betalt med Mastercard kan der gå op til 30 dage før pengene er tilbageført på din konto.

Tilknyttet fil: Returseddel (328 kB)
Returneringsseddel
For at gøre det nemmere for både dig og Cykler.dk, anbefaler vi at du udfylder denne returneringsseddel. Så er du sikker på at din returpakke bliver behandlet hurtigt. Du kan se et eksempel på hvordan returneringssedlen skal udfyldes lige her: