DKK 11.999,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Meget smuk og velkørende allround-MTB
2. Flot og solidt aluminiumsstel
3. Shimano BR-MT8100 hydr. skivebremser

Hvis du køber en hardtail-MTB fra den sydtyske producent Cube, får du en trofast `arbejdshest´, som du kan bruge, både i terrænet og på asfalt. Sådan en cykel er 2023-modellen af den populære Reaction Pro.

Lad os kaste et blik på vidunderet!

Denne smukke cykel har indvendig kabelføring, og glatte svejsninger, hvilket forbedrer aerodynamikken og får cyklen til at fremstå i et smukt, formfuldendt look. Indvendig kabelføring beskytter desuden kablerne mod skader. Stellet er lavet i aluminium, som er både let og solidt, og desuden billigere end carbon (kulfiber).

Stellet forberedt for montering af bagagebærer, skærme og støtteben. Med dette ekstraudstyr bliver din Reaction Pro til en veritabel `pendler-maskine´.

Forgaflen er en 100 mm RockShox Judy Silver (luftforgaffel). Den giver en behagelig affjedring, og du kan justere affjedringen efter dine egne ønsker og behov. Det afhænger af, hvor hårdt, du pumper forgaflen.

Geargruppen er en 1x12-speed Shimano XT. Den er stærk og enkel, og gearområdet er ganske bredt.

Et er at kunne køre stærkt og i alle typer terræn. Noget andet er, at man altid skal kunne have fuld kontrol over cyklen. Og det har du, takket være de hydrauliske Shimano BR-MT8100 skivebremser. Her er der hurtig og præcis bremsekraft for alle pengene, selv i meget drilsk føre.

Cube Reaction Pro vil komme til at give dig daglig cykelglæde, mange år frem i tiden. Husk også, at Cykler.dk har masser af tilbehør og plejemidler, både til dig og til cyklen.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: