DKK 10.499,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Betagende smuk citybike
2. Remtræk
3. Hydrauliske skivebremser fra Shimano

En citybike er skøn at have: Den er stærk og komfortabel, når du pendler til og fra job eller studier. Den er hurtig på landevejen/til turcykling. Og så er den blændende smart, når du kører rundt på byens gader.
En anden fordel er, at citybiken har fladt styr, hvilket giver en mere oprejst kørestilling, end man typisk får på en racercykel.

Cube Hyde Race er en smuk og solid citybike, med et let og stærkt aluminiumsstel. Den stive forgaffel er ligeledes i aluminium.

Stellet er i øvrigt forberedt for montering af skærme og bagagebærer. med en bagagebærer kan du også vælge at sætte cykeltasker eller et barnesæde på cyklen.

Cyklen er forsynet med hurtigt-rullende kevlar-dæk fra den tyske dæk-gigant Schwalbe.

Gear-systemet hedder Shimano Alfine SL-S7000, og byder på 8 gear. Som noget lidt specielt er denne fantastiske cykel udstyret med remtræk, i stedet for en klassisk kæde. Og nu tænker du måske: kan sådan en rem nu også holde? Til det kan vi svare et klart og rungende JA! Faktisk er det vores erfaring, at remmen oftest holder længere end en traditionel kæde.

Hvis du hidtil kun har været vant til de fælgbremser, man finder på traditionelle hverdagscykler, vil du blive positivt overrasket over de bomstærke hydrauliske Shimano BR-MT200 skivebremser. Her får du masser af bremsekraft, selv i meget glat føre, hvor almindelige fælgbremser ofte ikke er stort bevendt.

På en Cube Hyde Race kan du pendle, køre motionsture på landevejen, tage på indkøb, eller bare køre ud i det blå. Og så er cyklen oven i købet blændende smuk!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: