Cube Stereo 150 C:62 SL 29 - 2022

DKK 36.199,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Carbon-MTB i meget høj klasse
2. Enestående affjedring, både for og bag
3. 1x12-speed Shimano XT geargruppe

Hører du til dem, der elsker at begive sig ud på de virkelig udfordrende trails? Eller har du ambitioner om at blive seriøs trail-rytter, engang i fremtiden? Under alle omstændigheder fortjener du en god og solid cykel, der kan holde til denne til tider ganske hårde behandling.

Og hvem laver bedre mountainbikes end de sydtyske producent CUBE? Tja, det vil naturligvis altid være en smagssag, men her hos Cykler.dk er vi ikke i tvivl om, at blandt de mærker vi fører, er CUBE ofte det, der giver køberen mest valuta for pengene.

Og hvis du vælger en CUBE Stereo 150 C.62 SL 29, er du godt på vej. Her er der virkelig kælet for hver en lille detalje: Du får en FOX 36 Factory GRIP2 forgaffel, som, let og elegant, sluger selv de hårdeste bump, du måtte møde på din vej. Og som om det ikke var affjedring nok, så har folkene hos CUBE forsynet denne skønne trail-maskine med en FOX Float X Factory bagdæmper. Bedre affjedring kan meget få cykler byde på!

Geargruppen er den legendariske 1x12-speed Shimano XT, og den giver dig, hvad du har brug for i terrænet: Masser af gear at vælge imellem, og lette, gnidningsløse gearskift. De hydrauliske skivebremser hedder ligeledes Shimano XT. Og det er et sæt meget solide bremser, som nok skal kunne få cyklen ned i fart, når det er nødvendigt.  

Og så skal vi lige nævne, at CUBE Stereo 150 150 C.62 SL 29 er bygget over et lækkert, let carbon-stel, og udstyret med et FOX Transfer Factory geardrop.

Her er der tale om en mountainbike, der stræber efter perfektion. Så er resten op til dig!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: