DKK 99.899,00
Levering 1-2 dage
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 549,00)
Se mere
(+ DKK 249,00)
Se mere
(+ DKK 199,00)
Se mere
(+ DKK 179,00)
Se mere
(+ DKK 279,00)
Se mere
(+ DKK 189,00)
Derfor vil du elske den
1. Enhver enduro-rytters vildeste drøm
2. Højt placeret drejeled, og ekstra pulleyhjul
3. 1x12-speed SRAM Eagle AXS geargruppe

Amerikanske Trek fortsætter med at sætte nye standarder, når det gælder full suspension mountainbikes til enduro.

Kast bare et blik eller to på den nye Slash 9.9 XX AXS T-Type.

Forhjulet er 29´´, imens baghjulet er en smule mindre, med sine 27.5´´. Denne kombination forbedrer cyklens manøvre-egenskaber, når det er småt med pladsen. Hjulene er selvfølgelig tubeles ready.

Selve rammen er lavet i det ultralette OCLV Mountain carbon, og der er et højt placeret drejeled. Sidstnævnte gør det let at holde et godt vejgreb, når baghjulet støder mod sten, trærødder eller andre ujævnheder, ganske enkelt fordi bagakslen kan bevæge sig bagud, når affjedringen komprimeres.

På andre cykler med højt placeret drejeled, vil du sandsynligvis opleve, at de korte, hårde stigninger bliver vanskeligere, fordi der opstår et bagudrettet træk tilbage til pedalarmen. Men det sker ikke på en Slash. Det sørger det ekstra pulleyhjul for.

Forgaflen er en 170 mm RockShox ZEB Ultimate Flight Attendant, med DebonAir luftfjeder. Bagdæmperen er en RockShox Vivid Utimate. Bedre kan det næsten ikke blive.

Den elektroniske, trådløse 1x12-speed SRAM Eagle AXS geargruppe giver dig maser af gearområde at arbejde med. Og samtidig er gruppen meget brugervenlig, fordi der kun er en enkelt gearvælger at holde styr på. Gearskiftene er bløde og perfekte, hver eneste gang.  

De hydrauliske skivebremser hedder SRAM Code Ultimate. Og den kan du trygt stole på, selv under de vanskeligste forhold.

Slash 9.9 er cyklen til dig, der lever og ånder for enduro.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: