DKK 63.999,00
Vælg variant for status
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 549,00)
Se mere
(+ DKK 249,00)
Se mere
(+ DKK 199,00)
Se mere
(+ DKK 179,00)
Se mere
(+ DKK 279,00)
Se mere
(+ DKK 189,00)
Derfor vil du elske den
1. Super cool enduro-maskine i carbon
2. 170 mm affjedring fra RockShox
3. Ekstra pulleyhjul

Med den nye Slash 9.8 GX AXS T-Type rykker vi op i klassen for enduro-MTB´er i kulfiber. Og som altid, når vi snakker om Slash-familien, er kvaliteten i top.

Stellet er udført i det fjerlette, og superstærke, OCLV Mountain carbon. Desuden er der et højt placeret drejeled, hvilket sikrer, at du kan bibeholde et fornemt vejgreb i ujævnt terræn, fordi baghjulet `hopper´ mindre, når det eksempelvis rammer en sten eller en trærod.

En ganske speciel detalje er det ekstra pulleyhjul, som gør, at der ikke skabes et træk tilbage på pedalarmen, når bagakslen bevæger sig bagud (når affjedringen presses sammen). Takket være denne innovative teknologi bliver det en del lettere at klare de hårde stigninger.

Den trådløse, elektroniske 1x12-speed geargruppe fra SRAM har vi kun godt at sige om: bredt gearområde, en høj grad af brugervenlighed og funktionalitet, og kun et beskedent behov for vedligeholdelse.

Forhjulet er 29´´, mens baghjulet kun er 27.5´´. Denne kombination gør cyklen uhyre manøvredygtig og sjov at køre på

Når der skal bremses ned igen, kan du trygt stole på de hydrauliske 4-stemplers Code Silver skivebremser. Her får du masser af bremsekraft, selv når terræn og føre er allermest drilsk.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: