DKK 79.899,00
Vælg variant for status
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 549,00)
Se mere
(+ DKK 249,00)
Se mere
(+ DKK 199,00)
Se mere
(+ DKK 179,00)
Se mere
(+ DKK 279,00)
Se mere
(+ DKK 189,00)
Derfor vil du elske den
1. En drøm af en enduro-MTB
2. 170 mm affjedring fra RockShox
3. 1x12-speed SRAM X0 AXS geargruppe

Enduro-cykling er super fedt. Det er vi mange, der hurtigt kan blive enige om. Og denne fascinerende sportsgren bliver om muligt endnu sjovere, når man har prøvet den nye Trek Slash 9.9 X0 AXS T-type.

Cyklen er baseret på en ultralet, og meget stærk, ramme i OCLV Mountain corbon. Et højt placeret drejeled hjælper med at holde et godt vejgreb på baghjulet, når underlaget for alvor bliver ujævnt. Her kan bagakslen bevæge sig bagud, når affjedringen trykkes sammen. Og en anden nyskabelse er det ekstra pulleyhjul.

Og hvad skal man så med et ekstra pulleyhjul? Jo, på andre cykler med høj placeret drejeled vil der ofte skabes et bagudrettet træk i pedalarmen, når bagakslen bevæger sig bagud. Men ikke på den nye Slash. Det ekstra pulleyhjul neutraliserer nemlig denne påvirkning, så det bliver lettere at klare de korte, eksplosive stigninger.

Forgaflen er en RockShox ZEB Ultimate, med hele 170 mm vandring. Den suppleres fornemt af en RockShox Vivid ultimate bagdæmper. Så nu kan bump og andre ujævnheder bare komme an.    

Geargruppen er en 1x12-speed SRAM X0 Eagle. Og den kan du trygt stole på, også, når du skifter gear for 117. gang på en dag. Gearområdet er bredt, og brugervenligheden fin.

Cyklen har 29´´ hjul foran, og 27.5 baghjul. Det gør cyklen meget manøvredygtig, og tilføjer en ekstra sjov dimension til kørslen.

Det er fedt at give den fuld gas. Men det er nu også meget rart at vide, at man altid kan bremse ned igen. Og det kan du, takket være de hydrauliske, 4-stemplers skivebremse, som bærer navnet SRAM Code Silver.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: