DKK 30.799,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Stærk og hurtig trail-cykel
2. Utroligt god affjedring
3. Magura MT Thirty hydrauliske skivebremser

Hvis nogen kan lave mountainbikes, så er det folkene hos CUBE i Waldershof i Sydtyskland. Det er ikke så sært, at vi hos Cykler.dk har mange kunder, som sværger til CUBE, hver eneste gang, de er på udkig efter en ny MTB. Når du vælger CUBE, for du nemlig god valuta for pengene.

AMS One 11 C.68X. Navnet er vel ikke just mundret, men cyklen taler for sig selv. Her får du nemlig en trail-cykel ud over det sædvanlige. Konkurrenterne må hellere give sig god tid til at beundre din cykel, før løbet begynder, for når startskuddet lyder, ser de kun dit baghjul, der forsvinder i horisonten!

Cyklen er baseret på en fjerlet carbon-ramme, og RockShox Recon Gold forgaflen arbejder, på smukkeste vis, sammen med en Deluxe Select+ bagdæmper om at absorbere selv de vildeste bump, som du kan risikere at møde på et trail. Denne cykel er lavet til at være hurtig og effektiv i meget hårdt terræn.

En 1x12 Sram GX Eagle geargruppe sørger for lette og ubesværede gearskift, samtidig med, at du får et tilstrækkeligt bredt gearområde til at kunne klare praktisk talt enhver terrænmæssig udfordring.  De brede 2,35´´ Maxxis Forekaster dæk giver et enestående vejgreb, selv når sporet er meget vådt og mudret.

Når farten skal begrænses, er det rart at vide, at du kan stole på din cykels bremser. Og det kan du på de hydrauliske Magura
MT Thirty skivebremser, som sidder på Cube AMS One11 C:68X.

Alt i alt en stærk, let og sjov trail-cykel, som på fornem vis lever op til, hvad man forventer af en MTB, som bærer navnet CUBE!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: