Før DKK 47.799,00
DKK 39.799,00
SparDKK 8.000,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. XC-cykel i prof kvalitet
2. IsoStrut bagdæmper
3. Hydrauliske Sram Eagle GX skivebremser

Er du en af dem, der for længst har dedikeret en stor del af deres liv til XC-racing? I så fald forstår vi dig godt. Og selvfølgelig skal du have en cykel, der matcher dine ambitioner. En ægte konkurrence-cykel er, hvad du har brug for. Og sådan en cykel er Trek Supercaliber 9.8 GX fra den amerikanske gigant Trek!

Det siger næsten sig selv, at stellet er udført i OCLV Mountain Carbon. Dette ultralette materiale giver både styrke og stivhed, så cyklen lynhurtigt lystrer dit mindste vink.

Affjedringen er alfa og omega, når der køres offroad. Og her skan du trygt stole på den super lækre FOX Performance 32 Step Cast forgaffel, som har 100 mm vandring. Men her stopper herlighederne ikke, for der er også en bagdæmper, nemlig Treks egen, patenterede IsoStrut. Baggaflen bøjer aktivt, for at absorbere vibrationer, og så er den uden vippeled. Det sparer vægt. Resultatet er, at cyklen bliver næsten lige så let, som hvis den havde været en hardtail MTB. Og det er jo ofte de små detaljer, der ender med at gøre den store forskel, når der køres løb,

Der er 12 effektive Sram-gear at gøre godt med. Vi kan ikke sige andet, end at der her er tale om kvalitet for alle pengene.

De hydrauliske Sram Level TLM skivebremser sikrer god bremsekraft, gang efter gang, i alle typer af terræn og føre.
Trek Supercaliber 9.8 GX er, kort sagt, en XC-cykel, der er en professionel værdig. Køb den, og du er godt på vej mod podiet. Resten er op til dig!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: