Før DKK 64.199,00
DKK 51.359,20
SparDKK 12.839,80
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske den
1. Meget velkørende eMTB til trail-rytteren
2. Sublim affjedring fra FOX
3. 1x12-speed Shimano geargruppe

En ægte trail-MTB skal kunne klare det hele. Den skal være stærk, hurtig og letkørt. Og ikke mindst skal den være sjov at køre på! Dertil kommer, at en MTB bestemt ikke bliver dårligere af, at man har en elmotor til hjælp, når terrænet viser tænder.

Og man må sige, at den nye Trek Fuel Exe 9.7 sætter nye standarder, når vi snakker elektriske trail-MTB´er. Motoren, som er indbygget i det lækre, ultralette carbon-stel, er så lille, rent fysisk, at du, ved første øjekast, knapt nok bemærker den. Men når det går op ad bakke, og motoren træder i karakter, skal du nok bemærke, at den går en positiv forskel!

Batteriet, som er fuldt indkapslet, er på 360 Wh. Hvis du ikke synes, at det er nok, er der mulighed for at tilkøbe en range extender.

Ligesom på de øvrige medlemmer af Fuel EXe-familien, er affjedringen et kapitel for sig: Luft-forgaflen er en FOX Rhythm 36, med 150 mm vandring, og selvfølgelig lockout. Der er to fordele ved en luftforgaffel: Dels er den lettere end en konventionel fjeder-forgaffel, og dels kan affjedringen justeres i forhold til din egen vægt. Det kommer, ganske enkelt an på, hvor hårdt, du pumper forgaflen.

Forgaflen suppleres, på fornem vis, af en FOX Float Performance X bagdæmper. Så kan selv de mest ujævne trails bare komme an!

En 1x12-speed Shimano SLX/XT geargruppe giver dig et særdeles bredt gearområde til rådighed, under alle forhold.

De hydrauliske Shimano MT/6100/MT6120 skivebremser sikrer, at du har masser af rå bremsekraft at gøre godt med, uanset, hvordan terrænet er. Disse bremser kan du stole på, selv den dag, hvor dit liv måske afhænger af det.

På Trek Fuel Exe 9.7 er du klar til at takle ethvert trail!

Skal du bruge en range extender finder du den her

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: