Før DKK 59.799,00
DKK 44.499,00
SparDKK 15.300,00
Vælg variant for status

Derfor vil du elske den
1. Super lækker full suspension eMTB
2. Virkelig stærk Bosch-motor, der yder 85 Nm
3. Sram Code R hydrauliske skivebremser

Så rykker vi op i topklassen, når det handler om elektriske mountainbikes fra den amerikanske gigant Trek! Til dig, der elsker at køre mange lange og udfordrende offroad-ture har Trek skabt Rail GX 9. Vi forstår godt, hvis du tænker, at 59000 kr. er en del penge for en MTB. Men læs med nedenfor. Så vil du opdage, at du faktisk får virkelig meget for pengene!

Trek har valgt at basere Rail GX 9 på en aluminiumsramme. Og det giver egentlig meget god mening, idet cyklen have været en del dyrere, hvis rammen skulle have været af carbon (kulfiber).

Batteriet (det velkendte 625 Wh. Bosch Powertube) er, som noget ganske naturligt, indbygget i rammen. Det kan tages ud, uden brug af værktøj, så du f.eks. kan oplade batteriet indendørs. Med så stor batteri-kapacitet kan du roligt regne med at have rigeligt med strøm til adskillige ture på MTB-sporet.

Motoren, der også er produceret af Bosch, yder imponerende 85 Nm, og hjælper til, indtil du når op på 25 km/t.

Forgaflen er en RockShox ZEB Select+, som har ikke mindre end 160 vandring. Den byder på en række praktiske justeringsmuligheder. Bagtil finder du den nye RockShox Super Deluxe Ultimate RT3 støddæmper. Det er næsten svært at forestille sig et terræn, som denne affjedring ikke kan håndtere!

Geargruppen er den legendariske Sram 1x12-speed GX Eagle. Den skal nok hjælpe dig til at klare de udfordringer, som terrænet kan tænkes at udsætte dig for.

Gode bremser kan betyde forskellen på liv og død. Det gælder for så vidt for alle typer af køretøjer. Derfor har Trek udstyret Rail GX 9 med 4-stemplers hydrauliske Code R skivebremser fra Sram. Disse bremser er særdeles velegnede til downhill-kørsel, men klarer i øvrigt stort set alt.

Trek Rail 9 GX er eMTB´en til dig, der lever og ånder for sporten!  

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: