DKK 48.099,00
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske den
1. Meget stærk og adræt eMTB
2. Affjedringen er i særklasse
3. 1x12-speed Shimano Deore geargruppe

En elektrisk full suspension trail-MTB, der kan klare det hele, og som samtidig giver dig den adrætte følelse, du kender fra din almindelige mountainbike! Lyder det for godt til at være sandt? Muligvis. Men heldigvis ER det sandt.

Se bare på 2023-modellen af Trek Fuel EXe 9.5!

Indbygget i cyklens smukke, fjerlette carbon-ramme finder du den lille, men meget stærke motor, som yder et moment på 50 Nm. Denne motor giver dig et solidt boost, når det går op ad bakke. Og når du kører ned ad bakke, får du en meget naturlig `MTB-følelse´, som mange virkelige entusiaster vil elske! Det fuldt indkapslede batteri er på 360 Wh. Hvis du ønsker større kapacitet, er det muligt at få en range extender. Der er et indbygget display, som er Bluetooth- og ANT+-kompatibelt.

Affjedringen er et kapitel for sig: Forgaflen er en RockShox Gold 35 RL, med 150 mm vandring. Som noget helt selvfølgeligt er der lockout, så du kan låse forgaflens vandring, når du f.eks. kører længere etaper i fladt terræn.

Bagtil finder du en RockShox Deluxe Select+ bagdæmper. Resultatet er til at tage og føle på: Denne cykel spiser sten, trærødder og andre ujævnheder til morgenmad!

En 1x12-speed Shimano Deore geargruppe giver dig et særdeles bredt gearområde at arbejde med, og samtidig er brugervenligheden i top, bl.a. fordi der kun er en enkelt gearvælger at holde styr på.

Men selv den bedste MTB er intet værd, hvis du ikke har fuld kontrol over den. Og det har du, takket være de hydrauliske 4-stemplers Tektro HD-M745 skivebremser. Her er bremsekraft til det hele, selv når sporet er allermest vådt og mudret.

På den nye Trek Fuel EXe 9.5 er du klar til alle de udfordringer, som skovstier og MTB-spor kan udsætte dig for. Og så er den oven i købet sjov at køre på!

Skal du bruge en range extender finder du den her

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: