DKK 80.199,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Smuk, hurtig og velkørende eMTB
2. Enestående affjedring
3. Brugervenlig 1x12-speed Shimano XT geargruppe

Hvis du er dedikeret trail-rytter kender du sikkert glæden ved at kørende på en adræt og letkørende full suspension MTB.

Og måske har du af og til spurgt dig selv: Er det muligt at få en cykel, der kombinerer det bedste fra traditionelle trail-MT´er med det bedte fra elcyklerne?

Vi er glade for at kunne sige. Ja, det ER muligt! Svaret på dine bønner kommer fra den amerikanske gigant Trek, og bærer navnet Fuel Exe 9.8 XT!

Det lette OCLV carbon-stel indkapsler både motor og batteri, og gør denne stærke eMTB til en fryd for øjet. Motoren er ganske lydsvag, og fysisk lille, men den er stærk og arbejdsvillig. Batteriet er på 360 Wh. Det er muligt at tilkøbe en range extender, så du kan klare selv de længste og hårdeste etaper.

En RockShox Lyrik Select+ luftforgaffel med hele 150 mm vandring `sluger´, let og elegant, langt de fleste bump og vibrationer, du møder på den vej. Og hvad forgaflen ikke tager, det snupper den lækre RockShox Super Eluxe Selct+ bagdæmper! Som du ser, er affjedringen på Fuel EXe 9.8 XT i særklasse!

Men her stopper fortræffelighederne ikke! Du får nemlig også en solid og brugervenlig 1x12-speed Shimano XT geargruppe. Så kan du altid finde et passende gear at køre i, uanset terrænets beskaffenhed.

Uden kontrol er fart imidlertid intet. Derfor er det godt, at denne fantastiske eMTB er udstyret med et sæt hydrauliske skivebremser (Shimano XT M8120), som nok skal levere masser af solid og præcis bremsekraft, lige på rette tid og sted!
Hvis du køber en Trek Fuel Exe 9.8 XT, er du godt på vej til at realisere dine vildeste trail-drømme!

Skal du bruge en range extender finder du den her

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: