DKK 119.999,00
Ikke På Lager
Derfor vil du elske den
1. Det absolut ypperste indenfor eMTB´er
2. Sublim affjedringspakke fra RockShox
3. Trådløs, elektronisk Sram XX1 AXS geargruppe

Når vi bevæger os op i den højeste prisklasse for eMTB´er, skal du ikke være nødt til at gå på kompromis med noget som helst. Her er kun det bedste godt nok, og der er ikke plads til falsk beskedenhed.

Den nye Trek Fuel EXe 9.9 XX1 AXS er netop en elektrisk trailcykel, som sætter nye standarder i den absolutte topklasse. Lad os kaste et blik på vidunderet!

Den fjerlette ramme er udført i det unikke materiale unikke OCLV Mountain Carbon. Dette materiale sikrer, at rammen ikke alene er stærk og let, men også meget stiv, så du kan stole på, at cyklen responderer omgående på ethvert input, du sender den. Hjulene, som kommer fra Bontrager, er naturligvis også i carbon. Lette, stærke og knivskarpe skærer de sig igennem selv den strideste modvind.

Også hvad affjedring angår, repræsenterer den cykel `toppen af poppen´, når vi snakker eMTB´er: Forgaflen er en RockShox Lyrik Ultimate med AirWiz. AirWiz er et system, som gør det muligt at aflæse lufttrykket i forgaflen på din smartphone, vha. en app. Forgaflen har en vandring på hele 150 mm.

Bagdæmperen er selvfølgelig af samme tårnhøje standard. Her har vi nemlig at gøre med en RockShox Super Deluxe Ultimate AirWiz, RCT2-dæmper, 205 mm x 60 mm. Bedre bliver det ganske enkelt ikke!

Motoren hedder TQ-HPR50, og yder 50 Nm. Den er stærk, lydsvag, driftssikker og fylder ikke meget. Strømmen kommer fra et 360 Wh. TQ-batteri.

En 1x12-speed Sram XX1 AXS geargruppe er din garanti for silkebløde gearskift, gang efter gang. Der er tale om en trådløs, elektronisk geargruppe, så der er ingen kabler. Det betyder gnidningsløs funktion, og minimalt behov for vedligeholdelse.

Det virker næsten overflødigt at nævne, at de hydrauliske skivebremser er af samme høje standard som de øvrige komponenter på dette enestående carbon-monster af en eMTB. Bremserne hedder nemlig Sram Code RSC. Og dem kan du stole på, under alle forhold. Også den dag, dit liv måske afhænger af din cykels bremseevne!

Trek Fuel EXe 9.9 XX1 AXS er, kort fortalt eMTB´ernes Rolls-Royce. Det er cyklen til dig, der kun stiller dig tilfreds med det sublime!

OBS: Cykler i denne prisklasse er selvsagt eftertragtede blandt cykeltyve, så vi anbefaler, at du opbevarer din cykel under lås og slå. Og under alle omstændigheder er en forsikringsgodkendt kædelås helt uundværlig!

Skal du bruge en range extender finder du den her

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: