DKK 42.799,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Sjov og stærk eMTB, med lang rækkevidde
2. Affjedring i særklasse (Full suspension)
3. Justerbar Mino Link geometri

Her i landet er MTB-sporten blevet populær som aldrig for. Det er en hardcore sportsgren, der konstant byder på udfordringer, og som stiller nogle helt specielle krav, såvel til cykel som til rytter. Man kan fristes til at spørge, om man bliver mindre hardcore, fordi man vælger en elektrisk mountainbike? Her hos Cykler.dk er vi ikke i tvivl om, at svaret må blive et rungende NEJ! Det er nemlig muligt at få en eMTB, der er fuldt ud lige så kompetent i terrænet som en almindelig manuel cykel. Men hvis du f.eks. elsker at køre downhill, så kan det jo være rart med lidt ekstra hjælp, så du hurtigt når toppen af bakken. Desto flere ture kan du jo nå på en dag!

Trek Rail 5, 625 wh. er en ny, lækker eMTB, der bestemt ikke står tilbage for ret mange manuelle cykler. Det store 625 Wh. Bosch Powertube batteri er elegant indbygget i cyklens alu-stel. Det giver masser af strøm, selv til en lang dags kørsel i hårdt terræn. Motoren kommer ligeledes fra Bosch. Den yder hele 85 Nm., og giver assistance op til 25 km/t, hvilket er det maksimalt tilladte for denne type cykler, her i Danmark.

Der er tale om en full suspension MTB. Forgaflen er en RockShox 35 Gold RL DebonAir, som har hele 160 mm vandring. Det er noget, der betyder noget, når man kører offroad. Men folkene hos Trek kan bare ikke få affjedring nok. Derfor har de suppleret din fine forgaffel med en RockShox Deluxe Select+ bagdæmper. Så kan terrænet bare komme an!

Og lad os så heller ikke glemme at cyklen har justerbar geometri, takket være den innovative Mino Link-teknologi!

En 1x12-speed Shimano Deore M6100 geargruppe giver dig både stor brugervenlighed, og et meget bredt gearområde.

Et sæt hydrauliske Tektro HD-M745 skivebremser giver dig masser af bremsekraft, selv på det mest mudrede MTB-spor.

Vi kunne sagtens finde på meget mere at skrive om den lækre Trek Rail 5 625. Men vi vil faktisk hellere opfordre dig til at tage en prøvetur!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: