DKK 44.099,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Meget fin EMTB til fornuftig pris
2. 625 Wh. Bosch PowerTube batteri
3. Fantastisk affjedring fra RockShox

Det er super fedt at køre på MTB. Det er vi mange, der er enige om. Og det bliver bestemt ikke mindre sjovt af, at man får en elmotor til hjælp. Man er nemlig hverken doven eller en snydetamp, fordi man kører på elcykel.  

På den nye 3. generations Trek Rail 5 Deore kan du klare ethvert MTB-spor, i fineste stil. Indbygget i det lette og stærke aluminiumsstel finder du den effektive Bosch Performance Line CX motor, som hjælper til, indtil hastigheden når op på 25 km/t. Batteriet er et Bosch PowerTube på 625 Wh. Det burde være tilstrækkeligt, selv til lange og vilde ture på sporet.

Affjedringen er et kapitel for sig: Forgaflen er en 160 mm RockShox 35 Gold RL, som nok skal sluge langt de fleste bump og vibrationer fra underlaget. Og hvad forgaflen ikke sluger, det tager bagdæmperen, som er en RockShox Deluxe Select+.

Der er naturligvis tale om luftaffjedring, så du let kan tilpasse cyklens affjedring efter dine personlige behov og præferencer.

Geargruppen er en 1x12-speed Shimano Deore, som giver dig et meget bredt gearområde, samtidig med, at brugervenligheden er i top.

Cyklens store, letaflæselige display er kompatibelt med en lang række praktiske apps, og der er desuden Bluetooth LED-fjernbetjening.

Endelig skal vi nævne de stærke 4-stemplers Tektro HD-M745 hydrauliske skivebremser. som sikrer, at du altid har masser af hurtig og præcis bremsekraft til rådighed, selv når sporet er ekstremt glat/mudret.  

På den nye Trek Rail 5 Deore er du klar til eventyr på alverdens trails. Og så behøver du ikke engang massakrere din privatøkonomi!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: