DKK 77.799,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Fjerlet, superstærkt carbon-stel
2. 750 Wh. Batteri giver ekstrem rækkevidde
3. Sram 12-speed trådløst gearskifte

Med 2022-udgaven af Treks elektrisk trail-MTB Rail 9.8 GX AXS rykker vi op blandt de virkelig vilde kulfiber-MTB´er. Og hvis du tager en tur på denne super lækre cykel, vil du snart erfare, at den ikke står tilbage for Treks vildeste ikke elektriske MTB´er.

På den nye Rail 9.8 GX AXS er (næsten) alt blevet opgraderet. Overdimensioneret kronrør og sadelrør giver ekstra styrke, så du er sikker på, at stellet kan holde til selv ekstremt hårdt brug. Også affjedringen er state of the art: Du får en 160 mm RockShox ZEB Select+ luftforgaffel med lockout. Så er du sikker på at kunne klare alle de bump og vibrationer, som er en naturlig del af det at køre offroad.

Og hvad forgaflen ikke kan, det kan den lækre RockShox Super Deluxe Ultimate R bagdæmper. Også den er luftaffjedret. Både forgaffel og bagdæmper kan således let justeres efter din vægt. Med luftaffjedring bliver cyklen desuden lettere end med traditionelle metalfjedre.

Bosch-motoren yder et moment på hele 85 Nm. Så den kan hurtigt trække dig op til toppen af bakken. Du skal dog stadig selv trampe lidt i pedalerne, idet en elcykels motor kun må være aktiv, når der trædes. Du behøver ikke være bange for at løbe tør for strøm, for batteriet er på intet mindre end 750 Wh. Det er en virkelig stor batteri-kapacitet, som er tilstrækkelig, selv til ganske lange ture, i hårdt terræn.

Når terrænet bliver udfordrende, vil du nyde godt af den lækre 12-speed Sram geargruppe, som er udstyret med det trådløse Sram GX AXS gearskifte. Aldrig har gearskift være mere gnidningsløse!

De hydrauliske Sram Code R skivebremser har 4 stempler. Disse bremser kan du trygt stole på. Også den dag, det måske gælder dit liv!

Til slut kan vi nævne, at cyklens display er kompatibelt med en lang række fede apps, der går din cykeltur endnu sjovere.

Trek Rail 9.8 GX AXS er en eMTB, hvor samtlige komponenter aer af ypperste kvalitet!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: