DKK 48.099,00
Vælg variant for status

Derfor vil du elske den
1. Utroligt adræt eMTB
2. 85 Nm Bosch-motor
3. Fantastisk affjedring fra RockShox

Elektriske mountainbikes vinder mere og mere indpas blandt MTB-entusiaster her i landet. Og det kan vi godt forstå.

Det ER nemlig rart med en elmotor, der kan give dig et solidt boost på din vej mod toppen. Og motion får du stadig, idet motoren kun er aktiv, når du selv træder i pedalerne.

Den nye Trek Rail 7 er en super stærk, og meget velkørende, full suspension eMTB.
Indbygget i aluminiumsrammen finder du det store Bosch PowerTube-batteri, som har en kapacitet på 625 Wh.

Batteriet er aftageligt, hvilket er en fordel, fordi du så kan tage batteriet med ind, når det skal oplades. Opladning sker nemlig hurtigst og bedst ved stuetemperatur.

Motoren, der, ligesom batteriet, kommer fra Bosch, yder et gungrende drejningsmoment på 85 Nm. Og det er en hel del, når vi snakker motorer til elcykler.

Også når det gælder affjedring, kan Trek Rail 7 være med helt i front: Den har nemlig en 160 mm RockShox Domain RC luftforgaffel. Og bagdæmperen er en RockShox Deluxe Select+. Du kan således roligt bevæge dig ud i selv det mest uvejsomme terræn.

De brede Bontrager Line Comp 30 hjul er selvfølgelig tubeless ready. Hvis du vælger at køre helt uden slanger i dækkene, bliver risikoen for punkteringer yderst beskeden, og samtidig bliver du i stand til at køre med lavere dæktryk, hvilket forbedrer vejgrebet.

En 1x12-spped Shimano SLX/XT geargruppe sikrer, at du har et ganske bredt gearområde at arbejde med.

Takket være de hydrauliske 4-stemplers SRAM Code R skivebremser har du altid fuld kontrol over cyklen, selv når sporet er allermest mudret og/eller sneglat.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: