DKK 60.199,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Full suspension eMTB I topklassen
2. 325 Wh. batteri, og bomstærk motor
3. 1x12-speed Sram GX Eagle AXS geargruppe

Går du rundt og leder efter en elektrisk full suspension MTB, som bare kan det hele? En cykel med komponenter i absolut topklasse, som er klar til selv de vildeste trails, og som har motorkraft og batteri-kapacitet til selv meget lange og vilde dage på alverdens MTB-spor?  

Så behøver du ikke lede længere! Fra den amerikanske gigant Trek kommer nu 3. generation af Rail 9 GX AXS!

Her er vi oppe i topklassen, når det gælder Treks eMTB´er med aluminiumsstel. Ikke mindst affjedringen er i en klasse for sig. Forgaflen er en RockShox ZEB Select+. Og bagdæmperen er en RockShox Super Deluxe Ultimate RT3. begge dele er med luftfjeder, hvilket dels sparer vægt, i forhold til en traditionel metalfjeder, og dels gør det muligt at justere affjedringen, så den passer præcis til dine behov og ønsker.

Indbygget i stellet ligger det aftagelige Bosch PowerTube batteri, som er på hele 625 Wh.

Motoren kommer ligeledes fra Bosch, og den hedder Performance Line CX.

Drejningsmomentet er på ikke mindre end 85 NM. Desuden er der Walk Assist, som er en god hjælp, når du skal trække med cyklen.

Af andre smarte features kan nævnes Bluetooth LED-fjernbetjening.

Heller ikke på geargruppen er der noget at udsætte. Det er nemlig den velkendte 1x12-speed Sram GX Eagle AXS. Her er gearområdet bredt, og brugervenligheden helt i top.

Ved alle køretøjer er der én ting, som bare skal virke: Bremserne! Derfor er Rail 9 GX AXS udstyret med de legendariske 4-stemplers Sram Code R hydrauliske skivebremser. Og det bliver næppe meget bedre. Her har du masser af rå bremsekraft, selv på de mest mudrede MTB-spor.

Trek Rail GX 9 AXS er morgendagens eMTB. Prøv den i dag!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: