DKK 22.499,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Til den inkarnerede crosscountry-rytter
2. 100 mm RockShox RebaRL luftforgaffel
3. 1x12-speed Sram GX Eagle geargruppe

Den nye Trek Procaliber 9.7 er en helt fantastisk hardtail-MTB til dig, der er lidt af en veteran, når det gælder crosscountry-løb. Denne cykel er bygget til at give den maks. gas, ude i terrænet.

Det lette, stive og meget stærke OCLV Mountain carbon stel er forsynet med vibrationsdæmpende IsoSpeed afkoblingsled, som mindsker trætheden efter en lang dag på cyklen.

Forgaflen er en 100 mm RockShox Reba RL med SoloAir fjeder. Fordelen ved en luftforgaffel er dels, at du sparer vægt, i forhold til en traditionel metalfjeder, og dels, at luftforgaflens affjedring kan justeres efter rytterens vægt og øvrige behov.

De brede, men meget lette Bontrager-hjul, er lavet i carbon. De skærer sig let gennem modvinden, alt imens de brede dæk bider sig fast i underlaget. Denne cykel vil Fremad. Og det skal helst gå stærkt!

Sadelpinden er i øvrigt også lavet i carbon.

Geargruppen er en 1x12-speed Sram GX Eagle. Her får du et særdeles bredt gearområde at arbejde med, samtidig med, at geargruppen er meget solid, og brugervenligheden helt i top.

De hydrauliske skivebremser kommer, ikke overraskende, fra Shimano (MT501 greb, MT500 caliber). Og vi kan egentlig kun sige, at bremserne er af samme høje standard som alt andet på denne super fede MTB.

Bestil den i dag, og bliv hurtigt løbsklar!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: