DKK 19.299,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Glimrende trail-cykel til prisen
2. Affjedring i topklasse
3. Shimano BR-MT500 hydrauliske skivebremser

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi her hos Cykler.dk elsker CUBE-cykler. Og det samme gør mange af vore tilbagevendende kunder. En af de mest tungtvejende grunde hertil er uden tvivl, at når du køber en CUBE, så får du et solidt og gennemført produkt, hvor kvaliteten står i et yderst fornuftigt forhold til prisen.

Og hvis du går og ønsker dig en virkelig fin trail-cykel, så er den her. Hvis du skal have noget bedre end CUBE Stereo 120 Race, så kan der næppe undgå at komme nogle helt andre prisskilte på. Læs med nedenfor, og se, hvad du får for de lige godt og vel 18000 kr.

Som det hører sig til på en ægte trail-bombe af en MTB, er der ikke sparet på affjedring. Fortil finder du en 130 mm RockShox Recon RL Gold luftforgaffel. Med en luftforgaffel sparer du en smule vægt, i forhold til en traditionel forgaffel, som indeholder en metalfjeder. Desuden kan en luftforgaffel let justeres efter rytterens vægt. Den lækre forgaffel suppleres på fornem vis af en RockShox Select+ bagdæmper. Meget bedre affjedring bliver vanskelig at finde.

God gearing er alfa og omega, når man kører offroad. Derfor har CUBE udstyret Stereo 120 race med den velkendte 1x12-speed Shimano XT geargruppe. Her er et særdeles gearområde at gøre godt med, og selve teknikken er stadig enkel og funktionel.

Hydrauliske skivebremser bør være (og er efterhånden også) standard på de fleste gode MTB´er over 6-7000 kr. På denne cykel hedder de Shimano BR-MT500. Og dem kan du stole på, under alle forhold.

På en CUBE Stereo 120 Race er du klar til at indtage ethvert MTB-spor.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: