DKK 55.999,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Full suspension MTB af meget høj klasse
2. 1x12-speed elektronisk, trådløs geargruppe fra SRAM
3. Fantastisk affjedring fra RockShox

Den nye Trek Top Fuel 9.8 GX AXS T-Type er cyklen til dig, der gerne vil have en både sjov, hurtig og effektiv allround full suspension MTB, med komponenter af meget høj kvalitet.

Lad os kigge lidt nærmere på vidunderet!

Stellet er udført i det fjerlette, og meget stærke OCLV Mountain Carbon. Og der er både indvendig kabelføring og Knock Block 2.0. Begge dele beskytter kablerne mod skader.

En RockShox Pike Select+ luftforgaffel med 130 mm vandring suppleres på fornemste vis af en RockShox Deluxe Ultimate RCT bagdæmper. Her er der virkelig tale om affjedring i særklasse.

Dæk og fælge kommer fra Bontrager, og er selvfølgelig tubeless ready. Uden slanger i hjulene reduceres risikoen for punkteringer, og så kan også køre med lavere tryk i dækkene, hvilket forbedrer vejgrebet, når der køres på et udfordrende underlag.

Geargruppen er nok værd at fortælle mere om, Det er nemlig den 100% trådløse, elektroniske 1x12-speed SRAM Eagle GX. Her får du lynhurtigt, præcise gearskift, hver eneste gang. Og behovet for vedligeholdelse er minimalt, ganske enkelt fordi der ingen kabler er.

På den nye Top Fuel 9.8 GX AXS T-Type er du klar til at takle ethvert MTB-spor, i flyvende stil.

OBS: Cykeltyvene kan desværre også godt lide mountainbikes i denne klasse. Vi anbefaler, at du anvender en godkendt kædelås.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: