Før DKK 7.799,00
DKK 6.999,00
SparDKK 800,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Hurtig og solid hybridcykel, til rimelig pris
2. 1x10-speed Shimano geargruppe
3. Masser af lækkert udstyr

Har du nogen sinde drømt om en hybridcykel, der kan klare næsten alt, som har masser af praktisk udstyr, og som ydermere ikke koster en halv bondegård?

Så har Cykler.dk gode nyheder til dig! Tiden er inde til at lade drømmene vige for realiteter. Din drømmecykel kommer fra den amerikanske gigant Trek, og hedder Dual Sport 3 Equipped!

På denne betagende lækre hybridcykel kan du klare langt det meste: De daglige pendlerture til og fra job eller uddannelse bliver pludselig en ren fornøjelse. Og i fritiden kan du tage et par hurtige motionsture på landevejen, eller slå et smut ned ad en grusvej.

Cyklens smukke, formfuldendt aluminiumsstel er både let og stærkt, og affjedringen sørger en SR Suntour NEX forgaffel med 63 mm vandring og lockout for.

En 1x10-speed Shimano geargruppe sikrer, at du altid kan finde et passende gear at køre i, samtidig med, at brugervenligheden er i top.

Når der skal bremses ned, kan du roligt stole på de stærke og effektive hydrauliske skivebremser fra Shimano. DE gør, hvad de skal, selv i meget vådt/glat føre. Hydrauliske skivebremser kræver i øvrigt kun et minimum af vedligeholdelse.

Det er ikke nogen tilfældighed, at denne fantastiske cykel har fået betegnelsen `Equipped´ (`Udstyret´) hæftet på sig. Den leveres nemlig med skærme, bagagebærer og lygter. Lygterne får strøm fra en navdynamo, så du er fri for at bekymre sig om batteriskift. På bagagebæreren kan du vælge at montere et barnesæde.

Tilbage er kun at ønske dig rigtig god fornøjelse med 2022-udgaven af Trek Dual Sport 3 EQ. Og glem nu ikke cykelhjelmen!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: