Før DKK 23.799,00
DKK 19.299,00
SparDKK 4.500,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Fantastisk carbon-racer til prisen
2. Klar til ethvert løb
3. 2x11 Shimano 105 geargruppe

Måske er tiden inde til at tage det store skridt, og skifte aluminiums-cyklen ud med et ægte carbon-monster? Du påtænker måske endda at begynde at deltage i løb? Eller måske vil du bare gerne have en carbon-racer, som kan lidt af hvert, og hvor du får en masse valuta for pengene? Et er sikkert: Hvis du elsker fart, og ønsker en carbon-cykel, der er hurtigt, både op a bakke og i de hidsige spurter på lige vej, og som samtidig har den rette kontrol til at klare de helt stejle nedkørsler, så er den nye Emonda SL5 fra Trek værd at kigge nærmere på.

Med den nye Emonda SL5 har den amerikanske gigant Trek skabt en racercykel, som et let, hurtig, og designet til konkurrence-brug. Cyklen er bygget over en platform, som Trek selv beskriver som den hurtigste Emonda nogensinde. Det kan man ikke mindst takke de aerodynamisk designede rørformer for. Denne toptunede kulfiber-raket skærer sig ubesværet gennem selv den strideste modvind, imens den special-designede full carbon forgaffel sluger enhver vibration fra underlaget, så du nærmest svæver henover vejen.

Gearsystemet er stærkt og enkelt. Det er nemlig en 2x11 Shimano 105. Her er ikke så mange tekniske fiksfakserier, bare præcise gearskift, og en meget høj grad af driftssikkerhed.
Bremserne er de velkendte Shimano 105 hydrauliske skivebremser. Og de gør, hvad de skal, uden at lade sig påvirke af vanskeligt terræn eller vådt og/eller glat føre.

Trek Emonda SL5 er en carbon-racer, der byder på funktionalitet og komponenter, der matcher dem, man typisk finder på langt dyrere cykler.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: