Sparta a-Shine Energy M8b - 2022

DKK 22.999,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Solid, klassisk hverdags-elcykel
2. 7 indvendige gear
3. Tektro HD-T275 hydrauliske skivebremser

Den moderne, travle, urbane kvinde har ofte et stort transport-behov: Hun skal pendle til og fra job eller studier, hun skal måske hente og bringe sit barn i daginstitutionen. Hun skal købe ind. Og i fritiden har hun ofte et vælg af aktiviteter, såsom fitness, shopping eller sociale aktiviteter med familie og venner.

Det stiller store krav til en hverdagscykel. Den skal være solid og komfortabel, men først og fremmest skal den kunne holde til at blive brugt, dag efter dag, uden at kræve den helt store vedligeholdelse.
Det er ikke så sært, at elcykler vinder indpas, selv blandt de yngre cyklister. Det ER rart med lidt ekstra hjælp, når du skal op ad de stejle bakker. Og hvis man er på udkig efter en elcykel i ypperlig kvalitet, er cyklerne fra Europas førende elcykel-producent, hollandske Sparta, bestemt værd at overveje.

A-Shine Energy M8b er en dame-elcykel i et elegant, klassisk design. Det lette og solide aluminiumsstel holder til lidt af hvert, og bidrager samtidig til cyklens helstøbte look.

Den stærke elmotor yder op til 50 Nm., og er integreret i kranken. Denne placering giver dels en god balance i cyklen, og dels får man et look, der ikke lige skriger `elcykel!´

Batteriet ligger under bagagebæreren, og du kan vælge mellem 3 forskellige størrelser batteri, alt efter dit behov: 300, 400 eller 500 Wh. Det er værd at gøre opmærksom på, at batteriets placering ikke forhindrer, at bagagebæreren kan bruges som normalt. Du kan således godt vælge at placere et barnesæde på bagagebæreren. Så er der basis for, at mor og barn kan få mange skønne cykel-oplevelser sammen.

7 udvendige Shimano-gear og hydrauliske Tektro skivebremser er standard på denne lækre hverdagscykel, som der faktisk kun er godt at sige om!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: