DKK 21.999,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Solid elcykel til pendleren
2. Bosch Active Line Plus motor
3. Hydrauliske skivebremser (Tektro HD-T275)

Tusinder af danskere cykel-pendler dagligt til og fra job eller uddannelse. Selv om du måske ikke rigtigt synes, at du har været nogen steder i løbet af en ganske almindelig hverdag, så bliver det hurtigt til mange kilometer. Og lad os bare indrømme det: Selv om vi er mange, der elsker at cykle, så er den daglige pendler-tur ikke altid lige morsom, især ikke, når vejret driller.
Det kan derfor ikke undre, at mange synes, at det er rart at have en motor til hjælp. Og det er bestemt ingen skam at vælge en elcykel. Du for nemlig stadig motion, fordi motoren ikke hjælper til, medmindre, du selv træder i pedalerne.

Og skal du have en pendler-cykel i topklasse, så kan det godt betale sig at kigge på D-serien fra hollandske Sparta.

d-Rule M7TB er udformet som en klassisk damecykel, hvilket giver en behagelig, lav indstigning. Stellet er i aluminium, som er både let og stærkt. Den kraftige Bosch Active Line Plus centermotor er (naturligvis, fristes man til at tilføje) integreret i kranken, og yder 50 Nm. Batterierne, som ligeledes kommer fra anerkendte hollandske Bosch, er integreret i stellet. Du kan vælge mellem 300, 400 eller 500 Wh., alt efter behov og budget.  

De 7 indvendige Shimano Nexus gear er på det nærmeste et fast kendetegn for elcyklerne fra Sparta. Det samme gælder de hydrauliske skivebremser. På denne cykel hedder bremserne Tektro HD-T275. Og de virker, som de skal, hver eneste gang. En stor fordel ved hydrauliske skivebremser er, at bremsekraften ikke forringes mærkbart i vådt og/eller glat føre.
Hvis du køber en Sparta d-Rule M7TB, får du en elcykel, som holder til dagligt brug, mange år frem i tiden!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: