DKK 23.999,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Suveræn elcykel til brug i byen
2. Affjedret forgaffel
3. Hydrauliske skivebremser (Tektro HD-T275)

Danske cyklister i alle aldersgrupper fatter i disse år interesse for elcykler. Det kan vi godt forstå, for der er mange situationer, hvor det er rart med lidt ekstra hjælp fra en elmotor. Og nej, man er ikke doven eller en snydepels, fordi man vælger at køre på elcykel. Loven siger nemlig, at motoren på en elcykel ikke må være aktiv, når der ikke trædes i pedalerne. Du får, med andre ord, også en del motion, når du kører på elcykel.  

d-Rule M5TB fra den hollandske producent Sparta er en elcykel, der kan opfylde alle dine dagligdags cykel-behov. Det skyldes ikke mindst, at den leveres med en del praktisk ekstraudstyr, såsom bagagebærer og støtteben. Der er derfor tale om en ægte allround elcykel til dig, der bor i byen.

Selve stellet er i aluminium, og har den klassiske damecykels lave indstigning. Der er desuden affjedret forgaffel, som giver øget komfort. Den stærke Bosch Performance Line centermotor er indbygget i kranken, og yder 50 Nm. Integreret i stellet finder du de stærke og lette Bosch-batterier, som fås i 3 forskellige størrelser: 300, 400 og 500 Wh. Hvad du skal vælge, afhænger helt af dit behov. Batterierne er aftagelige, så du f.eks. kan vælge at oplade dem indendørs. Dette kan være en fordel, fordi alle batterier oplades bedst og hurtigst ved stuetemperatur

Cyklen er udstyret med 5 indvendige Shimano Nexus gear, som nok skal hjælpe dig med at takle de terrænmæssige udfordringer, du møder på din vej. Gode bremser er imidlertid også en forudsætning for god og sikker cykling. Det ved folkene hos Sparta. Derfor har de forsynet d-Rule M5TB med Tektro HD-T275 hydrauliske skivebremser. Så ved man, at bremserne virker, selv når kong Vinter rasler med sablen, og føret er glat og vådt.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: