Før DKK 41.999,00
DKK 33.999,00
SparDKK 8.000,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Stærk motor, og lang rækkevidde
2. Sram GX 11-speed geargruppe
3. Garmin varia baglygte m. radar!

Går du og drømmer om en stærk og brugervenlig elcykel til hverdagsbrug, som har meget lav indstigning, lang rækkevidde og masser af lækre komponenter? Så behøver du ikke lede længere! Specialized Turbo Como 5.0 er en af de Specialized elcykler, der har den laveste indstigning, hvilket især gør den velegnet til seniorer, og/eller til folk med fysiske udfordringer. I vore dage behøver man heldigvis ikke være fysisk inaktiv, fordi man har nogle sådanne udfordringer!

Hos Specialized Turbo Como 5.0 er komfort og brugervenlighed i højsædet. Ikke alene for du en dejlig Rockshox Recon Silver RL forgaffel med 80 mm vandring, som absorberer bump og ubehagelige vibrationer fra underlaget. Nej, du får også en affjedrende sadelpind, som øger komforten yderligere! Det samme kan siges om dækkene, der har en særdeles god volumen. En meget oprejst kørestilling er med til at aflaste overkrop, hænder og arme.

Den meget stærke Turbo Full Power 2,0 elmotor gør enhver stigning til en leg, og et batteri på hele 710 Wh. sørger for, at der er masser af strøm, selv til længere ture. Batteriet er naturligvis fuldt integreret i cyklens smukke aluminiumsramme, og det kan let tages ud, for nemmere opladning. Batteriet er ligeledes nemt at låse.

Ved hjælp af Mission Control appen kan du deaktivere motoren, så ingen andre end dig kan starte den.
En 11-speed Sram GX geargruppe hjælper dig med at klare stigningerne. Bremserne er de meget populære Sram G2 RS hydrauliske skivebremser.

Heller ikke udstyret er der sparet på: Cyklen har skærme, bagagebærer og LED-lygter. Støtteben kan eftermonteres. Og som noget helt unikt leveres cyklen med den super smarte Garmin Varia baglygte, som har indbygget radar!
Som du ser, kan vi næsten ikke blive trætte af at opremse denne skønne elcykels fortræffeligheder. Men prøv den selv. En prøvetur siger trods alt mere end mange ord!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: