Før DKK 26.999,00
DKK 22.999,00
SparDKK 4.000,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Super lækker elcykel m. lav indstigning
2. 530 Wh. batteri
3. Masser af praktisk udstyr

Hvis du går rundt og ønsker dig en solid, sikker og smart elcykel med lav indstigning og masser af lækkert udstyr, så anbefaler vi, at du kigger nærmere på den nye Specialized Turbo Como 3.0.

Her får du virkelig meget elcykel for pengene.

Indbygget i den lette og solide aluminiumsramme finder du et 530 Wh. batteri, som sikrer dig en lang rækkevidde. Batteriet kan både aftages og låses. Vi anbefaler i øvrigt, at man, så vidt muligt, oplader elcykel-batterier ved stuetemperatur, da det giver den bedste og hurtigste opladning.

Motoren er Specializeds egen model 2.0E. Den yder 50 Nm, og hjælper til, indtil cyklen når op på 25 km/t. Forgaflen er en 80 mm SR Suntour med lockout.

På det store Mastermind display kan du let aflæse alle relevante data. Displayet arbejder sammen med Mission Control appen, som du kan bruge til at optimere din cykeloplevelse.

Geargruppen er en 1x9-speed Shimano Alivio. Og den har vi kun godt at sige om!

Bremserne er jo bestemt heller ikke uvæsentlige. Og her har vi at gøre med en god gammel kending, nemlig de hydrauliske Shimano BR-MT200 skivebremser. Og dem kan du roligt stole på, i al slags føre. Her får du en helt anderledes bremsekraft, end man typisk er vant til fra klassiske hverdagscykler, som typisk er udstyret med fælgbremser.

Cyklen leveres med masser af udstyr, såsom bagagebærer, lygter, støtteben og skærme.
På bagagebæreren kan du vælge at anbringe et barnesæde, så junior kan komme med ud at cykle.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: