Før DKK 32.999,00
DKK 28.999,00
SparDKK 4.000,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. 710 Wh. batteri for meget lang rækkevidde
2. Sram NX 11-speed geargruppe
3. Turbo Full Power motor yder hele 70 Nm

Hvis du har brug for en elcykel, som både er sjov, nem og komfortabel at køre på, og som samtidig har MEGET lang rækkevidde, så er den her! Fra den Amerikanske producent Specialized kommer nu en `storebror´ til den meget populære
Turbo Como 3.0. Navnet er, ganske enkelt, Turbo Como 4.0!

Den lette og stærke step-through ramme er udført i aluminium, og giver cyklen en meget lav indstigning. Dette gør cyklen særdeles velegnet til seniorer og/eller til andre, som, af den ene eller den anden grund, foretrækker en cykel med lav indstigning.

En 80 mm SR Suntour forgaffel med lockout giver cyklen en god affjedring, hvilket gør enhver cykeltur til en komfortabel oplevelse. Kørestillingen er meget oprejst, hvilket mindsker belastningen på hænder, arme og overkrop.

På den store Mastermind skærm kan du aflæse alle relevante data. Og med Mission Control appen kan du bl.a. deaktivere motoren, så den ikke kan startes af andre end cyklens ejer.

Motoren er en Turbo Full Power 2.0, som yder hele 70 Nm. Og da batteriet er på intet mindre end 710 Wh., er du sikret en rækkevidde som de færreste andre hverdags-elcykler kan matche.

Gearsystemet er blevet opgraderet, i forhold til Turbo Como 3.0. På model 4.0 for du nemlig en 11-speed Sram NX geargruppe, som giver dig et meget bredt gearområde til rådighed.
Også hvad bremser angår, er Turbo Como 4.0 rykket et trin eller to op ad stigen: Her får du nemlig et sæt Sram level 2-stempler hydrauliske skivebremser. Og de skal nok leveres præcis og effektiv bremsekraft, selv under de vanskeligste forhold.

Specialized Turbo Como 4.0 er hverdags-elcyklen til dig, der gerne vil cykle tit og langt, og som vægter komfort og kvalitet højt!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: