Før DKK 28.499,00
DKK 17.999,00
SparDKK 10.500,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Smukt design, med lav indstigning
2. Stærk motor, og stor batteri-kapacitet
3. Hydrauliske skivebremser, og god geargruppe

I vor moderne verden går tingene stærkt. Og mange mennesker har behov for at kunne pendle hurtigt til og fra job eller studier. Efter fyraften skal der f.eks. købes ind. Og i fritiden har du sikkert en masse aktiviteter, du også gerne vil kunne nå. Som moderne bymenneske har du derfor brug for en både hurtig og komfortabel cykel, der kan klare alle dine transportbehov. Det er her, den moderne elektriske citybike ruller ind på scenen!

Speialized Vado 4.0 Stepthrough er designet med lav indstigning, som man kender det fra klassiske damecykler. Og selv om de fleste købere af den type cykler fortsat er travle kvinder, har vi også mange mandlige kunder, der vælger en cykel med lav indstigning. Det gælder f.eks. seniorer og/eller folk med diverse fysiske udfordringer.

Den stærke og lydsvage 250 W motor er integreret i det lette og stærke aluminiumsstel: Det giver en sublim vægtfordeling, kombineret med det lækre design, som kendetegner cyklerne i Vado-serien. Strømmen kommer fra det stærke Specialized U1-500 batteri, som ligeledes er integreret i stellet. Batteriet kan afmonteres for nemmere opladning.

Bagagebærer, skærme og lygter er standardudstyr på denne cykel.
Den innovative Shimano 10-speed geargruppe sørger for, at du altid kan finde et passende gear at køre i. Og takket være de bundsolide hydrauliske skivebremser kan du også bremse igen. Hvis du er vant til almindelige fælgbremser, vil du blive overrasket over, hvor meget kraftigere, de hydrauliske skivebremser er, ikke mindst i vådt føre!

Det store LCD-display giver dig mulighed for at aflæse en lang række data, herunder hastighed, distance, batteri-niveau mm.

Hvis du er på udkig efter en rigtig lækker e-citybike, med lav indstigning, så er den her!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: