Sram XX1 Eagle AXS Kassette XG-1299 12s

DKK 3.789,00
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske den
1. 12-speed kassette til den inkarnerede MTB-rytter
2. Vejer kun ca. 355 gram
3. X-Dome teknologi for optimal performance.

Hvis du kører virkelig meget på MTB, og måske endda har ambitioner om at nå langt indenfor denne fascinerende sportsgren, så er kun det bedste godt nok. Og hvis du er på udkig efter en 12-speed kassette, der matcher de høje krav, som MTB-sport på højt niveau stiller til materiellet, så kan vi varmt anbefale Sram XX1 Eagle AXS XG-1299.

Denne fantastiske kassette er en videreudvikling af den meget populære XX1-kassette. Men hvor den `gamle´ 11-42T kassette ofte tvang rytteren til at gå på kompromis, fordi man manglede enten det hurtigste eller det langsomste gear, gør den nye 11-50T Eagle kassette det muligt at drøne gennem alle typer terræn, i overlegen stil.

Sram XX1 Eagle AXS XG-1299 er en meget let kassette, som samtidig er utroligt stærk. Kun det største tandhjul er lavet i aluminium. De øvrige er af stål. Ifølge producentens egne angivelser vejer kassetten kun ca. 355 gram. Denne kassette har endvidere et gearområde, der spænder over hele 500%! Det svarer faktisk til, hvad man finder hos mange 2x-speed geargrupper. Men stadig får du en 1x12-speed geargruppe, som dels vejer mindre, og dels er meget enkelt at betjene.

I forhold til de tidligere Sram XX1-kassetter er tandhjulenes tænder blevet optimeret, ved hjælp af den innovative X-Dome teknologi, for at give bedre performance, og sikrer, at kæden sidder bedre på tandhjulene.

Det er ikke uden grund, at Sram har valgt betegnelsen Eagle til denne kassette. Ørnen formår at begå sig under ekstreme forhold, og i sit rette element er den majestætisk og overlegen. Det samme kan siges om kassetten XX1 Eagle AXS XG-1299. Den er ganske enkelt i særklasse!

Kassetten fås i 3 farver: Den diskrete, stilfulde `Cobber´, den spraglede `Rainbow´ og den eksklusive `Gold´.