Sram Bagskifter GX Eagle 12s

DKK 1.079,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Virkelig fin 12-speed bagskifter til prisen
2. Meget let og stærk
3. Kompatibel med 10-50T eller 10-52T kassetter

Uanset, på hvilket niveau, du dyrker cykelsport, så skal gearskiftene bare fungere! Det gælder hver eneste gang, og under alle forhold. Den kendte producent Sram fremstiller bagskiftere i mange varianter, og i praktisk talt alle prisklasser. Fælles for dem alle er, at når der står Sram på bagskiftere, så får du en produkt af fin kvalitet, set i forhold til prisen. Det er derfor næppe heller nogen tilfældighed, at mange af verdens store cykel-producenter har valgt at anvende Srams komponenter på mange af deres cykler.

GX Eagle 12-speed er en let og solid bagskifter, som ikke koster en mindre formue. Den er udviklet specielt til dig, der foretrækker at køre med en 1x12-speed geargruppe på din cykel. Med en sådan geargruppe får du et bredt gearområde at gøre godt med, og samtidig har du kun en enkelt gearskifter at holde styr på. Så kan du bedre koncentrere dig om det, al cykelsport jo til syvende og sidst handler om, nemlig at få overført flest mulig watt til pedalerne!

Bagskifteren er udført i aluminium, hvilket gør den både let og stærk (faktisk vejer den kun ca. 279 gram). Den er således særdeles driftssikker, og samtidig beholder den sit elegante look i lang tid, selv ved hård og flittig brug. Og stadig giver den dig de præcise og hurtige gearskift, der kendetegner en Sram bagskifter. GX Eagle 12-speed er desuden bagud-kompatibel, hvilket vil sige, at den passer sammen med såvel de lidt ældre 10-50T- som de nyere 10-52T kassetter.

Kort sagt: Sram GX Eagle 12-speed er en rigtigt fornuftig bagskifter, til dig, der gerne vil have gode komponenter på din MTB, men som ikke nødvendigvis ønsker at rykke op i de tunge prisklasser!