Sram NX Eagle Kassette PG-1230 12s

DKK 919,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Fin 12-speed kassette til fin pris
2. Super kvalitet fra Sram
3. Kompatibel med elcykler

En god kassette er en vigtig el af din cykels geargruppe. Kassetten er, meget kort fortalt, den række tandhjul, som er placeret på cyklens baghjul, og som afgør, hvilken gearing, du kører med, dvs. hvor hård, cyklen er at træde. Hvilken gearing, du bør vælge, afhænger således bl.a. af, om du hovedsageligt kører i kuperet terræn eller på flade strækninger. På de hårde stigninger vil man i reglen anvende de store klinger, mens de mindre hovedsageligt er anvendelige til enkelt-starter og flade stræk på landevejen.

Når en kassette bærer navnet Sram NX Eagle, så ved man, at der er tale om en kassette af høj kvalitet. Således forholder det sig også med den 12-gears PG-1230 11-50. Her får du virkelig meget for dine penge. Selv betegner Sram denne kassette som en `entry level´ model, når det gælder 12-speed kassetter.

Hvis du vælger Sram NX Eagle PG-1230 11-50, får du en kassette, der kan (næsten) det hele: Takket være dens meget brede gearområde kan du nemlig altid finde et gear, der passer til det terræn, du kører i. Og det gælder, uanset, om du kører de danske landeveje flade, eller om du vil prøve kræfter med eksempelvis Pyrenæerne.

Det skal ligeledes nævnes, at PG-1230 11-50 er én af de meget få 12-speed kassetter, som er kompatible med elcykler.
Selve konstruktionen er særdeles stærk: De 12 tandhjul, som alle er af stål, er monteret på en både let og solid aluminiums-spindel. Dermed holdes vægten nede på kun 615 gram.