Shimano Bagskifter GRX RD-RX812 11s

DKK 899,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. 11-speed mekanisk bagskifter til gravelbikes
2. Fin kvalitet til prisen
3. Lækkert design

Danske cyklister har, i ganske høj grad, kastet deres kærlighed på gravelbikes. Og det forstår vi så sandelig godt! Gravelbikes er nemlig nogle af de mest alsidige cykler, vi har. På en gravelbike kan du klare de daglige pendlerture, snuppe et par hurtige træningspas på landevejen, og når asfalten slipper op, og de almindelige landevejscykler må vende om, er gravelbiken for alvor i sit es.

Det kan derfor ikke undre, at én af verdens førende producenter af gear-komponenter, japanske Shimano, for længst er begyndt at producere geargrupper, designet specielt til denne type cykler. Her ser du f.eks. bagskifteren GRX RD-RX812 11-speed.

Der er tale om en mekaniske bagskifter, som er kompatibel med Shimanos 1x11-speed geargrupper. Pulleyhjulet har 11 tænder.

Bagskifteren har følgende specifikationer:
•Total kapacitet: 31T
•Maks. kapacitet, største tandhjul på kassetten: 42T
•Min. kapacitet, største tandhjul på kassetten: 40T
•Maks. kapacitet, mindste tandhjul på kassetten: 11T
•Min. kapacitet, mindste tandhjul på kassetten: 11T
•Vægt: Ca. 267 gram
•Farve: Mørk grå.

Her får du virkelig en funktionel og solid bagskifter, som er lavet til at blive brugt, også ude på de hullede grusveje, hvor store cykel-oplevelser venter: Og så gør det jo heller ikke noget, at den ikke koster en mindre formue!

Monteringen er ikke vanskelig: Bagskifteren monteres direkte i cyklens geardrop/gearøje (brug en 5 mm unbrakonøgle), og spændes til 6-8 NM. Hvis du helst ikke selv vil stå for monteringen, klarer vore dygtige cykelteknikere gerne det for dig.

Der er ikke brug for megen vedligeholdelse, men vi anbefaler, at bagskifteren rengøres efter brug, samt at de bevægelige dele smøres jævnligt.