Shimano Bagskifter GRX Di2 RX817 11s

DKK 2.249,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Et boost til din gravelbike!
2. Perfekt sammen med Shimanos 1x11-speed Di2 kassetter
3. Ultra-præcise og gnidningsløse gearskift

Gravelbikes er populære som aldrig før. Og det skyldes sikkert ikke mindst, at en god gravelbike er anvendelig til så mange forskellige formål. Men en god geargruppe skal der til! Og hvorfor ikke vælge en trådløs én af slagsen? Med trådløst gearskift er der ingen kabler, som kan give sig eller gå i stykker. Resultatet er ultra-præcise og gnidningsløse gearskift, selv på de længste og hårdeste ture.

Ligesom RX815 er GRX Di2 RX817 en trådløs bagskifter, udviklet specielt til brug på gravelbikes, af den verdenskendt japanske producent Shimano. Denne fantastiske bagskifter passer til Shimanos 1x11-speed Di2 gear-komponenter, og har en lang skiftearm. Bagskifteren vejer ca. 318 gram. Den er udført i aluminium og stål, og kommer i et lækkert, slankt design, som vil klæde enhver gravelbike fint.

Specifikationerne for Shimano GRX Di2 RX817 11-speed er som følger:
•Maks. kapacitet, største tandhjul på kassetten: 42T
•Min. kapacitet, største tandhjul på kassetten: 40T
•Maks. kapacitet, mindste tandhjul på kassetten: 11T
•Min. kapacitet, mindste tandhjul på kassetten: 11T

Bagskifteren monteres direkte i cyklens geardrop/gearøje, vha. en 5 mm unbrakonøgle, og spændes til 6-8 NM. Hvis du føler dig usikker på, om du selv kan foretage monteringen (eller i øvrigt har nogen spørgsmål), så kontakt os endelig. Vore dygtige cykelteknikere står klar til at hjælpe dig.

Med den trådløse bagskifter GRX Di2 RX817 11-speed bliver enhver gravelbike-tur til en leg!