Shimano Bagskifter Ultegra Di2 R8050 11s

DKK 2.249,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. 11-speed bagskifter til trådløs geargruppe
2. Til Shimanos 11-speed geargrupper
3. Elegant design, i aluminium og stål

Med den nye Ultegra Di2 R8050 11-speed bagskifter har Shimano taget springet ind i den trådløse tidsalder. Med en elektronisk bagskifter bliver dine gearskift så silkebløde, at du knapt nok bemærker dem. Og i stedet kan du fokusere 100% på at give den fuld gas på din racercykel.

Denne super effektive bagskifter, som er en værdig `lillebror´ til Shimanos velkendte DURA-ACE bagskiftere, er udført i et slankt, elegant design, som hverken giver unødig vindmodstand eller skæmmer din cykel. Materialerne er aluminium og stål, så slidstyrken er i top.

Bagskifteren er kompatibel med Shimanos egne 11-speed kassetter med dobbelt kranksæt. Og hvis du kombinerer den med den rette kassette, får du en kombination, som giver dig næsten ubegrænset komfort og cykelglæde, langt ud i fremtiden.

Shimano Ultegra Di2 R8050 11s vejer ca. 242 gram (udgaven med kort skiftearm), imens versionen med medium skifterarm er nogle få gram tungere. Hvad man bør vælge, afhænger af udvekslingen (forskellen mellem største og mindste gear) på både kassette og kranksæt.

For en Shimano-bagskifter som Utegra Di2 R8050 11-speed gælder det, at hvis antallet af tænder på bagkransen er maks. 30, så bør du vælge den korte skiftearm, imens du skal op i en medium, hvis antallet af tænder på bagkransen er maks. 34.

Generelt anbefaler man, at der bruges så kort en skiftearm som muligt. Hvis du er i tvivl om, hvilken længde skiftearm, der passer til din cykel, så tøv ikke med at kontakte Cykler.dk. Vi er altid klar med råd og vejledning.
Gør dine gearskift elektroniske med Shimano Ultegra Di2 R8050 11-speed bagskifter!