Shimano Altus Kassette CS-HG31-8 8s

DKK 229,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. God og billig 8-speed MTB-kassette
2. Fås i 3 størrelser
3. Slidstærke stål-klinger

Som du sikkert ved, findes der mountainbike for stort set enhver pengepung. Og det er jo godt, for sporten oplever i disse år en betydelig fremgang. Alle typer af mennesker har nu lyst til at stifte bekendtskab med denne action-prægede form for cykling, hvor motion, spænding og naturoplevelser går op i en højere enhed. Og så må vi heller ikke glemme, at en mountainbike også er ganske anvendelig som almindeligt transportmiddel i hverdagen.

Offroad-kørsel kan ikke undgå at slide på cyklens komponenter, og derfor sker det, at nogle af dem trænger til udskiftning. Det kan ikke mindst gøre sig gældende, når det handler om cyklens kassette.

Nu sidder du sikkert og tænker: Jeg har kun en relativt billig MTB, så det kan vel ikke svare sig at udskifte kassetten? Jo, det kan det højest sandsynligt godt. Hvis du står med en 8-speed kassette, som trænger til udskiftning, kan du f.eks. overveje Shimano Altus CS-HG31-8. Vi fører denne kassetten i hele 3-størrelser: 11-30, 11-32 og 11-34t. De solide klinger er udført i stål. Vi anbefaler, at kassetten kombineres med men Shimano HG-8 kæde, da dette vil give det bedste resultat.  

Montering af kassetten sker ved, at du placerer kassetten over bagnavet på cyklen, fastgør den med den medfølgende låsering, og så spænder den godt fast, ved hjælp af en aftrækker (som er en særlig type nøgle). Dette er ikke så vanskelig, men det er af afgørende betydning, at det gøres rigtigt. Så hvis du ikke føler dig sikker på, at du selv besidder den fornødne tekniske snilde, anbefaler vi, at du kontakter vores 5-stjernede værksted.