Shimano Acera Kassette CS-HG41-8 8s

DKK 299,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. 8-speed kassette i fin hverdags-kvalitet                
2. Nikkelbelagte ståljkinger giver høj slidstyrke
3. 11-34t    

Ganske vist har vi ikke deciderede bjerge her i lille Danmark. Men derfor er der stadig flere og flere danskere, der kaster sig ud i den fascinerende MTB-sport. Og det er i grunden ikke så underligt. På en MTB får du nemlig motion, frisk luft, action og naturoplevelser på én og samme gang. Og lad os så heller ikke glemme, at en mountainbike er en stærk og funktionel allround-cykel.

Men for at sikre, at du er i stand til at takle de terrænmæssige udfordringer, skal gearingen være i orden. En forudsætning for mange gode MTB-ture er altså, at der sidder en god kassette på din cykel. Og kassetter findes i næsten ethvert prisleje, og til alle forskellige former for cykling. Og som oftest hænger pris og kvalitet sammen. Når der står Shimano på din kassette, får du dog altid god kvalitet for pengene. Det er ikke uden grund, at den japanske gigant er blevet blandt de førende på verdensmarkedet for kassetter.

Når din 8-speed kassette trænger til udskiftning, kan du med fordel overveje Shimano Acera CS-HG41-8. Klingerne er udført i stål, og belagt med nikkel, hvilket gør den særdeles modstandsdygtige overfor rust og slitage. Denne kassette giver dig silkebløde, problemfrie gearskift, gang efter gang. Det gælder ikke mindst, hvis kassetten kombineres med en original Shimano Hyperglide kæde.

Kassetten har tandkombinationen 11-34T.

Du monterer kassetten ved at placere den over cyklens bagnav, fastgøre den med den medfølgende låsering, og spænde den grundigt ved hjælp af en aftrækker. Hvis du er i tvivl om, hvordan dette gøres, så tøv ikke med at kontakte vores værksted.