Før DKK 549,00
DKK 429,00
SparDKK 120,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Smart og sikker pendler-hjelm
2. Velegnet til elcyklister
3. Integreret LED-baglygte samt reflekser

Tusinder af danskere pendler dagligt til og fra job, studier og andre daglige gøremål. Cykel-ulykker er derfor uundgåelige, fra tid til anden. Derfor siger vi: INGEN cykling uden hjelm! Din hjerne er uerstattelig, og er uheldet ude, kan selv et tilsyneladende banalt styrt føre til alvorlige hjerneskader.

Derfor er vi stolte af at kunne tilbyde vor kunder en ny, smart, og ikke mindst, sikker `commuter´-hjelm, nemlig MET Corso!

Hjelmen fremstår i et elegant, aerodynamisk design, hvor æstetik, komfort og sikkerhed forenes på smukkeste vis.

Vi skal heller ikke glemme at nævne, at MET Corso er blandt de hjelme, som særligt anbefales til folk, der kører på elcykler.

På denne hjelm er den indre og den ydre skal nænsomt smeltet sammen. Og indvendig finder du en allergivenlig, aftagelig polstring, som kan håndvaskes.

Hjelmen har desuden hele to skygger, samt reflekser og indbygget LED-baglygte. Lygte og reflekser øger synligheden, men vær opmærksom på, at baglygten ikke er tænkt som en erstatning for den lovpligtige baglygte på cyklen.

Hjelmens pasform justeres let ved hjælp af stropperne. Nemmere kan det næsten ikke være.

MET Corso er, kort fortalt, hjelmen til den smarte, sikkerhedsbevidste urbane cyklist!

Se størrelser her
S: 52-56 cm
M: 54-58 cm
L: 58-62

MET hjelme bliver kun sendt til GLS-Pakkeshops

OBS: Cykler.dk gør opmærksom på, at enhver hjelm bør udskiftes, hvis den har fået et hårdt slag, som følge af et styrt, eller fordi man har tabt den ned på et hårdt underlag.