Før DKK 399,00
DKK 349,00
SparDKK 50,00
Vælg variant for status
Derfor vil dit barn elske den
1. En børnehjelm, der forener sikkerhed og coolness
2. Justerbar pasform (drejespænde i nakken)
3. Fås i flere designs

Som forældre kender du selvfølgelig til frygten for, t dit barn skal komme til skade. Èn af de måder, hvorpå du kan forebygge, at det sker, er ved at lære barnet nogle gode vaner mht. brug af cykelhjelm.

Producenten MET har, igennem 3 årtier, fremstillet cykelhjelme af meget høj kvalitet. Og det er tydeligt, at den sikre og smarte børnehjelm Hooray trækker på disse mange års erfaringer.

Hjelmen er lavet i den samme solide In-Mold konstruktion, som man kender fra METs voksen-hjelme. In-Mold vil sige, at hjelmens indre og ydre skal er støbt ud i et stykke. Derved bliver hjelmen både let og stærk. En ny, opgraderet EPS-konstruktion bidrager yderligere til at gøre hjelmen endnu mere sikker.

Pasformen lader sig let justere, bl.a. takket være drejespændet i nakken. Hagestroppen er ligeledes justerbar. Det giver den fordel, at der let kan blive plads til en hue under hjelmen, når det er koldt i vejrliget.

MET Hooray fås i flere forskellige farver, og med forskellige motiver, så det bør også være muligt at finde en hjelm, der falder i dit barns smag.

OBS: Cykler.dk gør opmærksom på, at enhver hjelm bør udskiftes, hvis den har fået et hårdt slag, enten som følge af et styrt, eller fordi den har været tabt ned på et hårdt underlag.

Se str. her
XS: 46-52 cm
S: 52-55 cm

MET hjelme bliver kun sendt til GLS-Pakkeshops