Før DKK 439,00
DKK 329,00
SparDKK 110,00
Vælg variant for status
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 148,00)
Derfor vil du elske den
1. Meget sikker cykel- og skaterhjelm til børn
2. God komfort og ventilation
3. Super smart design

Så snart, man er gammel nok til at lære at cykle, bør man have cykelhjelm på. Det gælder hver eneste gang, og uanset, hvor langt eller kort, man skal cykle. Som forælder er det din opgave at lære dit barn, at det er en helt naturlig ting at tage hjelm på, når man skal ud at cykle. En klog mand har engang sagt: Børn er utroligt gode imitatorer. Lige meget, hvor hårdt, vi slider i det, for at lære dem gode manerer, vil de altid gøre præcis, som vi gør! Det er derfor af stor betydning, at du som forælder foregår med et godt eksempel, og altid selv benytter cykelhjelm.

Scraper Kid 3.0 er en godkendt børnehjelm fra tyske ABUS. Her er der tale om en både smart, komfortabel og frem for alt sikker hjelm til de yngste. Hjelmens hårde ydre skal sørger for, at sikkerheden er i top, og giver hjelmen et smart, afrundet look. Den tid, hvor cykelhjelme var både klodsede og ukomfortable, er heldigvis for længst forbi. Abus Scraper Kid 3.0 kommer naturligvis i flere smarte farver, så der er noget, både for super seje drenge og for små eventyr-prinsesser.

Hjelmen er udstyret med 8 luftkanaler, så dit barn ikke får det for varmt om hovedet. Klik-spændet under hagen er meget nemt at betjene, så dit barn ikke behøver hjælp til at tage hjelmen af og på. Endvidere kan pasformen let justeres, ved hjælp af det smarte skruespænde i nakken.

Med Abus Scraper Kid 3.0 er små cyklisters hoveder godt beskyttet. Husk i øvrigt også, at hjelmen også er ideel, når barnet f.eks. kører på løbehjul, rulleskøjter eller skateboard.

Str. S: 51-55 cm
Str. M: 54-58 cm

OBS: Cykler.dk gør opmærksom på, at enhver hjelm bør udskiftes, hvis den har været udsat for et hårdt slag, enten som følge af et styrt, eller fordi den har været tabt ned på et hårdt underlag.