Før DKK 869,00
DKK 619,00
SparDKK 250,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. ActiCage design giver optimal sikkerhed
2. 18 ventilationskanaler
3. Rigtig fin landevejshjelm til prisen

Vi ved godt, at vi siger det tit. Men ikke desto mindre: Ingen cykling uden hjelm! Din hjerne er et af de få organer, der ikke kan udskiftes, eller erstattes med en protese, hvis den først har taget alvorlig skade.

Hvis du er på udkig efter en landevejshjelm i professionel kvalitet, og smart design, som ikke koster en formue, så er Viantor fra ABUS værd at kigge nærmere på. Det hæderkronede tyske firma kan nemlig lave andet og mere end låse!

ABUS Viantor er en både let og stærk hjelm. Den er konstrueret med et smart og solide ActiCage design, som giver plads til hele 18 ventilationskanaler, uden at hjelmens styrke påvirkes i negativ retning. ActiCage systemet er integreret i hjelmens EPS (Schock-absorberende materiale).

Komforten er også i top. Det integrerede Zoom Ace system gør det muligt at justere hjelmens pasform yderst præcist, så den passer dig bedst muligt. ABUS Vantor er desuden `hestehale-kompatibel´, hvilket vil sige, at den er særligt velegnet til cykelryttere, der har langt hår.

Vil du gerne have en både sikker, smart og komfortabel cykelhjelm, som ikke ligger i den helt høje prisklasse? Så er ABUS Viantor hjelmen til dig!

Opfylder sikkerhedskravene til cykelhjelme (CE-norm 1078).

Nedenfor kan du se, hvilken størrelse hjelm, du bør vælge, i forhold til dit hoveds omkreds:
•S: 51-55 cm
•M: 54-58 cm
•L: 57-61 cm

OBS: Cykler.dk gør opmærksom på, at enhver hjelm bør udskiftes, hvis den har været udsat for et hårdt slag, enten i forbindelse med et styrt, eller fordi den har været tabt ned på et hårdt underlag.