Før DKK 1.189,00
DKK 799,00
SparDKK 390,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Fantastisk sikker og komfortabel hjelm
2. Super elegant design
3. Behageligt kølig på varme dage

Hvis du virkelig lever og ånder for landevejscykling, går du naturligvis ikke på kompromis med noget. Og da slet ikke med sikkerheden! Du ved selvfølgelig også, at man ALDRIG cykler uden cykelhjelm. Hvis din hjerne først tager alvorlig skade, kan den hverken repareres eller udskiftes.

De fleste kender vel det tyske firma ABUS for forskellige typer låse af meget høj kvalitet. Men du vil hurtigt opdage, at ABUS også kan spise kirsebær med de store, når det gælder cykelhjelme!
ABUS Aventor er en helt unik hjelm, som er målrettet til den kræsne landevejsrytter. Her går beskyttelse og
komfort virkelig op i en højere enhed. Hjelmen har Acti-Cage teknologi, som gør konstruktionen ekstremt stærk, samtidig med, at der er plads til mange gode ventilationskanaler, så du, i bogstaveligste forstand, kan holde hovedet koldt, når du cykler i høje temperaturer.

Zoom Ace systemet sørger for, at hjelmen kan justeres millimeter-præcist, så den passer perfekt til dig. Stropperne er silkebløde, så de ikke generer dig, selv på meget lange og varme etaper.
ABUS Aventor er en hjelm, som på fornem vis forener sikkerhed og komfort med et elegant design.

Nedenfor kan du se, hvilken størrelse hjelm der vil passe dig, i forhold til din hoved-størrelse:
•S. 51-55 cm
•M. 54-58 cm
•L: 57-61 cm

Opfylder sikkerhedskravene til cykelhjelme (CE-norm 1078)
Testet og godkendt hos TÜV, et af de største testinstitutter i Europa.

OBS: Cykler.dk gør opmærksom på, at enhver cykelhjelm bør udskiftes, hvis den har været udsat for et hårdt slag, f.eks. ved et styrt, eller fordi den har været tabt ned på et hårdt underlag.