Før DKK 1.799,00
DKK 1.299,00
SparDKK 500,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Helt fantastisk aerodynamik!
2. Multi Shell In-mold teknologi, for optimal sikkerhed
3. Skøn pasform og ventilation

Noget af det mest udfordrende, man kan komme ud for som cyklist, er at skulle kæmpe sig frem, i strid modvind. Det ved vi her i det vestjyske, hvor Cykler.dk er baseret. Det er bl.a. derfor, at vi er vilde med cykelhjelmen ABUS Gamechanger!

Gamechanger kan oversættes til ` nytænkning´. Og det er netop, hvad denne super lækre hjelm står for! Den sætter nemlig helt nye standarder for, hvad en cykelhjelm skal kunne, når vi snakker aerodynamik. Væk med de klodsede og grimme hjelme, som giver en masse vindmodstand! Man ser straks, at ABUS Gamechanger ikke er, som cykelhjelme er flest. Den helt unikke form skærer sig som en ragekniv gennem vinden, så du får mulighed for at hente de brøkdele af sekunder, som kan være afgørende, når et løb skal vindes. Det skyldes det helt enestående Multi Position design, som gør, at luftindstrømningen optimeres, uanset i hvilken position, dit hoved befinder sig. Endvidere er hjelmen meget let, hvilket er en fordel, når du skal køre virkelig stærkt. Hvis du sigter efter en plads på podiet, så tæller hvert eneste gram!

Den smarte Multi Shell In-mold teknologi gør hjelmen ekstremt stærk og sikker. Den skal nok absorbere de stød, dit hoved risikerer at blive udsat for. Pasformen er naturligvis justerbar, ved hjælp af det på ABUS-hjelme så velkendte Zoom Ace skruespænde.

ABUS´ helt egen Forced Air ventilationssystem sikrer, at du får god ventilation omkring hovedet, når pulsen kommer op, og sveden begynder at løbe. En anden smart detalje er den indbyggede holder til dine cykelbriller.    

En god hjelm er ikke i sig selv nok til at vinde løb. Men med ABUS Gamechanger er det i hvert fald ikke hjelmen, der ødelægger dine chancer for at vinde!

Str. S: 51-55 cm
Str. M: 52-57 cm
Str. L: 57-62 cm

OBS: Cykler.dk gør opmærksom på, at enhver cykelhjelm bør udskiftes, hvis den har været udsat for et hårdt slag, enten som følge af et styrt, eller fordi den har været tabt ned på et hårdt underlag.

Opfylder sikkerhedskravene til cykelhjelme (CE-norm 1078)
Testet og godkendt hos TÜV, et af de største testinstitutter i Europa.