DKK 9,00
2 - 4 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Praktisk og billig reservedel
2. Holder din hjelms hagespænde på plads
3. Passer til et stort antal ABUS-hjelme

Når man cykler, skal man bære cykelhjelm. Det burde ikke være nødvendigt at sige det. Når vi alligevel nævner det, skyldes det, at det er en vigtig sag. Uanset, hvor dygtig og forsigtig, du er i trafikken, kan du ikke sikre dig 100% mod uheld. Det er jo ikke sikkert, at alle andre trafikanter er lige så dygtige og påpasselige, som du er!

Derfor er det godt, at Cykler.dk tilbyder et meget stort udvalg af cykelhjelme til snart sagt ethvert behov! Vælger du en hjelm fra den anerkendte tyske producent ABUS, er du sikker på at få en god hjelm, hvor kvaliteten står i et fornuftigt forhold til prisen.

Hagespændets primære funktion er at holde hjelmen fast, så den ikke ryger af, hvis du tager en flyvetur hen over cykelstyret. Hvad hjelmens pasform angår, er der andre faktorer, som gør sig gældende.

Desværre kan man ikke helt udelukke, at et hagespænde kan gå i stykker, så det skal udskiftes. Dette kan ske i forbindelse med et styrt, eller ved almindelig slitage. Så er det heldigt, at Cykler.dk forhandler en række smarte og billige reservedele til din ABUS cykelhjelm. Når du køber et nyt hagespænde til din hjelm, er det vigtigt, at du også får denne praktiske gummiring med. Den har til formål at holde hagespændet på plads, så det ikke glider af remmen. På den måde kan du hurtigt og nemt montere et nyt spænde. Og snart er du og din hjelm ude at rulle igen!

OBS: Vær opmærksom på, at hvis din hjelm har fået et hårdt slag, enten som følge af et styrt, eller fordi den har været tabt ned på et hårdt underlag, så bør den udskiftes. Har din hjelm først fået et ordentligt gok, som er det yderst tvivlsomt, om den yder samme beskyttelse næste gang, det sker.