DKK 59,00
2 - 4 Hverdage
Derfor vil du elske det
1. Sikrer, at din hjelm ikke ryger af, hvis du styrter
2. Den velkendte ABUS-kvalitet
3. Passer til en lang række ABUS-hjelme

Ingen cykling uden cykelhjelm! Det kan ikke siges tit nok. Og det er ingen hemmelighed, at vi hos Cykler.dk er meget glade fra cykelhjelme fra ABUS. Folkene hos den tyske gigant-virksomhed kan nemlig lave andet og mere end låse (som de også er virkelig gode til at lave).

En cykelhjelm skal sidde godt på hovedet. Dels fordi den skal være komfortabel at have på, måske i mange timer ad gangen, men bestemt også fordi en hjelm kun beskytter godt, når den sidder korrekt.

Heldigvis er alle ABUS-hjelme designet således, at der er god mulighed for at justere hjelmens pasform efter din individuelle hoved-form. Hagespændets primære funktion er at sikre, at hjelmen ikke ryger af, hvis du bliver impliceret i et styrt. Du har jo ingen gavn af en hjelm, der ligger på jorden!

Selv om ABUS udelukkende anvender komponenter af meget høj kvalitet, kan det forekomme, at du får brug for at udskifte hagespændet. Selv det bedste plastikspænde kan knække, enten som følge af et styrt, eller fordi plastik bliver sprødt, med tiden. Og
hos Cykler.dk kan du heldigvis få et nyt hagespænde, for kun 59 kr.

Dette ABUS hagespænde passer bl.a. til følgende hjelme: Hill Bill, Tec-Tical PRO v.2, Urbanaut, Anuky, Youn-I, Raxtor, MountK, S-Force PRO, Rookie. Vi gør opmærksom på, at spændet muligvis også kan bruges til andre hjelme.

Bemærk, at puden til hageremmen ikke medfølger. Husk gummiring og plastklemme, for korrekt montering af hagespændet.

OBS: Cykler.dk gør opmærksom på, at hvis din hjelm har fået et hårdt slag, enten i forbindelse med et styrt, eller fordi den har været tabt ned på et hårdt underlag, så bør den udskiftes, også selv om der evt. ikke er synlige skader på den.